БГ ДРЕШКИ използва бисквитки. Ако продължите да използвате сайта приемаме, че сте съгласни с използването на такива. Научете повече за това, как да се откажете от тях и се запознайте с политиката ни за защита на личните Ви данни тук приемам
Пон-Петък 09-17ч
телефон за поръчки
0878188477

Политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ В BGdreshki.com

BGdreshki.com обработва и защитава Вашите лични данни, съобразно закона и GDPR /общ регламент за защита на личните данни/

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕРМИНИ И ДЕФИНИЦИИ

По смисъла на настоящата Политика:

1. Лични данни е всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.

2. Обработване на лични данни е всяко действие или съвкупност от действия, които могат да се извършват по отношение на личните данни с автоматични или други средства, като събиране, записване, организиране, съхраняване, адаптиране или изменение, възстановяване, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване, предоставяне, актуализиране или комбиниране, блокиране, заличаване или унищожаване.

3. Регистър на лични данни е всяка структурирана съвкупност от лични данни, достъпна по определени критерии, централизирана, децентрализирана или разпределена на функционален или географски принцип.

4. Администратор на лични данни е физическо или юридическо лице, както и орган на държавната власт или на местното самоуправление, регистрирано от КЗЛД с издадено Удостоверение и вписан към публичния регистър на администратори на лични данни.

Защо използваме Вашите лични данни?
Ще използваме Вашите лични данни, за да управляваме процеса на онлайн пазаруване в BGdreshki.com, като обработваме Вашите поръчки и връщания на артикули чрез нашите онлайн услуги и Ви изпращаме известия за статуса на доставка или при възникване на проблеми с доставката на Вашите артикули. 
Ще използваме Вашите лични данни, за да управляваме плащанията Ви.

Също така, ще използваме Вашите данни, за да можем да разглеждаме жалби и гаранционни въпроси във връзка с продуктите чрез електронна пощa или по телефон.
Вашите лични данни се използват, за да Ви идентифицират, да валидират предвидената от закона възраст за онлайн пазаруване, както и за да потвърдят адреса Ви пред външни партньори.

Ще използваме Вашите лични данни, за да ви изпращаме специални предложения чрез електронна поща, текстови съобщения, телефонни разговори. Ще Ви изпращаме подходяща информация с препоръчани продукти и ще Ви предоставяме персонализирани оферти.

Какви лични данни обработваме?
* информация за контакт, например име, адрес, имейл и телефонен номер
* информация и история на плащанията 
* информация за поръчките
 

BGdreshki.com не събира информация за кредитни или дебитни карти.

 

Ако имате профил в Bgdreshki.com, ще обработваме и Вашите лични данни, предоставени във връзка с профила, като например:

* име на профил 
* история на пазаруването

Чрез влизането/използването на профила в нашия сайт клиентите се съгласяват да вземат всички необходими мерки, че сигурността на паролата няма да бъде разкрита от трети лица.

Ако имате съмнения относно неоторизирана употреба/злоупотреба при използване на Вашия акаунт, Ви препоръчваме веднага да ни информирате.

Когато се регистрирате в сайта, информацията, която ни предоставяте трябва да е коректна и пълна. Обръщаме Ви внимание, че носите отговорност за всички Ваши изявления/записи/ фалшиви данни.

Bgdreshki.com си запазва правото да откаже на който и да е Клиент достъп до сайта, да закрие акаунт или да анулира Поръчки, включително потвърдени поръчки.

 

Какво е правното основание за обработване на Вашите лични данни?

Това е необходимо на Bgdreshki.com, за да изпълни услугата за управление и доставяне на Вашата поръчка.

 

Колко време съхраняваме Вашите данни?
Ще съхраняваме Вашите данни докато сте активен клиент.

Имате право да закриете профила си по всяко време. Ако решите да го направите, профилът Ви ще престане да съществува и ще се счита за неактивен.

За клиенти с профил в BGdreshki.com ще запазим личните данни до 3 години след последната покупка.
За клиенти, пазаруващи като гост, ще запазим личните данни до 1 година след последната покупка.

Кой носи отговорност за личните Ви данни?
BGdreshki.com  администрира личните данни, които ни предоставяте и носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.

Къде съхраняваме Вашите данни?
Данните, които събираме от Вас, се съхраняват в нашата база данни според изискванията на закона.

Кой има достъп до Вашите данни?
Ние не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни. Данните, които се препращат на трети страни, се използват само за предоставяне на нашите услуги.

 

Никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън BGdreshki.com. 

 

Какви са Вашите права?

Право на достъп: 
По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с БГ дрешки като отправите писмено запитване на имейл office@bgdreshki.com, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща до 72 часа

Право на коригиране:  
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, включителни и допълване на непълни лични данни.  Ако имате профил в BGdreshki.com, можете да редактирате своите лични данни в страницата на профила си.

Право на изтриване:
Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от BGdreshki.com по всяко време като подадете писмено искане по имейл на office@bgdreshki.com за това.

Правото на изтриване се прилага по всяко време, освен в следните ситуации:

* в момента сте в процес на комуникация с нас по разрешаването на даден въпрос
* имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена
* имате неуреден дълг към нас, независимо от начина на плащане
* ако сте заподозрени в злоупотреба или сте злоупотребили с нашите услуги

* ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:  
Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни въз основа на легитимния интерес на BGdreshki.com. BGdreshki.com няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред интересите и правата Ви или поради съдебни искове.

Право на подаване на жалба към надзорен орган:  
Ако смятате, че Bgdreshki.com обработва Вашите лични данни по неправилен начин, можете да се свържете с нас. Също така имате право да подадете жалба към надзорен орган.


Как можете да приложите Вашите права? 
Вашите заявки във връзка с горепосочените права изпращайте на имейл office@bgdreshki.com

 

Актуализиране на нашата Политика за поверителност:
Възможно е да актуализираме нашата Политика за поверителност. Най-новата версия винаги е достъпна на нашия уебсайт. Ще съобщим всички съществени промени в Политиката за поверителност, например целта на използването на личните Ви данни или Вашите права.

 

ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИТЕ

 

„Бисквитката" е малък текстов файл, който се записва на Вашия компютър или мобилно устройство и се изтегля от него по време на следващи посещения. Ако използвате нашите услуги, ние приемаме, че сте съгласни с използването на  „бисквитките".

Как използваме бисквитките?
Използваме постоянни „бисквитки“, за да съхраним избора Ви на начална страница и Вашите данни, в случай че изберете „Запомни ме“ при влизане във Вашия профил.

Използваме сесийни „бисквитки“, когато използвате функцията за филтър на продуктите, за да проверяваме дали сте влезли в системата или сте поставили артикул във Вашата кошницата за пазаруване.

Използваме „бисквитки" на първи и трети страни, за да събираме статистически и потребителски данни в сбита и индивидуална форма чрез инструменти за анализ, за да оптимизираме нашия сайт и да Ви представим подходяща маркетингова информация.

Някои „бисквитки" на трети страни се определят от услуги, които се показват в нашите страници и не са под наш контрол. Те се определят от доставчици на социални медии като Twitter, Facebook и Vimeo и се отнасят до способността на потребителите да споделят съдържание на този сайт, както е посочено от съответната  иконка.

Също така използваме „бисквитки" на трети страни, които извършват проследяване от различни страници, за да можем да Ви насочваме към други сайтове или канали.

Какви лични данни обработваме?
Ще свържем идентификационния номер на Вашата „бисквитка“ с Вашите лични данни, изпратени и събрани във връзка с Вашия профил, само ако сте влезли в него.

Кой има достъп до Вашите лични данни?
Данните, които се препращат към трети страни, се използват единствено за да Ви предоставим горепосочените услуги, като например инструмент за анализ с цел събиране на статистически данни и  оптимизиране на нашия сайт, за да Ви предоставяме подходяща информация.

Какво е правното основание за обработване на Вашите лични данни?
Ще свържем Вашите „бисквитки” с Вашите лични данни, само ако сте влезли в своя профил.
Ако сте влезли в профила си, правното основание се основава на нашия легитимен интерес.

Колко време съхраняваме Вашите данни?
Bgdreshki.com не запазва Вашите лични данни. Можете лесно да изтриете „бисквитките“ от Вашия компютър или мобилно устройство с помощта на Вашия браузър. Инструкциите за работа или изтриване на „бисквитките“ можете да намерите в меню „Помощ“ във Вашия браузър. Можете да изберете да деактивирате „бисквитките“ или да получавате известие всеки път, когато нова „бисквитка“ се изпраща към Вашия компютър или мобилно устройство. Моля, обърнете внимание, че ако решите да деактивирате „бисквитките“, няма да можете да се възползвате от всички функции.

 

Партньори
  • Партньори на магазин за бебешки дрешки BG dreshki - PREVIEW_Logo_DNK-02 (1).jpg
     
  • Партньори на магазин за бебешки дрешки BG dreshki - logo_NAPK_600x157px.jpg
     
  • Партньори на магазин за бебешки дрешки BG dreshki - Logo Nachev com BG Dreshki.png
     
  • Партньори на магазин за бебешки дрешки BG dreshki - logo-varnenche.jpg
     

Всички права запазени!Копирането и използването на всички елементи от съдържанието на този сайт без изричното писмено съгласие на собственика му е забранено!

Дизайн и поддръжка Дот Медиа