Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 89лв. Пазарувай

Буйки, обувки, пантофи

Налични размери:
Красиви буйки за малки принцеси в цвят медно злато с блясък. Кокетни и изящни буйките са отличен завършек на празничен тоалет/рокля за бебета момиченца. Буйките имат много гъвкава тънка гумена подметка, която позволява да се стъпва с тях като обувки или пантофки. Не са за прохождане. Имат велкро леп..
12.90лв.

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)

Когато става въпрос за закупуването на бебешки обувки, пантовки и буйки е много трудно да се направи правилния избор. Особеност при тях е, че е голямо предизвикателство да ги изпробвате на бебето.


Често то не е в настроение, върти се и не иска да Ви съдейства. Освен това няма как да Ви каже дали бебешките обувки, пантовки и буйки са му удобни и как ги чувства на крачето си. Няма как да знаете дали и бебешките обувки, пантовки и буйки са точния номер и убиват ли му някъде.


Затова изцяло от Вас зависи да направите правилния избор.


За Ваше улеснение в тази категория можете да разгледате нашите бебешки обувки, пантовки и буйки за момиченца. Красиви модели в свежи цветове и дизайни.


Селекцията на бебешки обувки, пантовки и буйки за момиченца е направено изцяло от нашия екип. Обърнали сме внимание преди всичко на комфорта и качеството на бебешки обувки, пантовки и буйки за момиченца.


Свържете се с нас на телефон: 0878 188 477, ако имате въпроси относно бебешки обувки, пантовки и буйки за момиченца.