Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

ОБУВКИ И ПАНТОФИ ЗА МОМЧЕ

Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски сандали за момче от качествена еко кожа в комбинация от черен цвят с оранжеви и зелени мотиви. Сандалите са с равна гъвкава подметка с велкро лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Ортопедична стелка и добро вцепенеение на подметката. Спо..
19.90лв. 45.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски сандали за момче от качествена еко кожа в черен цвят със сини мотиви.Сандалите са с равна гъвкава подметка в бял цвят с принт на черни надписи има велкро лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Ортопедична стелка и добро вцепенеение на под..
19.90лв. 63.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски сандали за момче от качествена еко кожа. Сандалите са с равна гъвкава подметка с велкро лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Ортопедична стелка и добро вцепенеение на подметката. Спортен модел за летните дни . Състав:Еко кожа и текст..
25.90лв. 45.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни затворени детски сандали за момченце в комбинация от син и тъмносин цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от качествена еко кожа с модерен дизайн . Вътрешната част е с ортопедична стелка която предава комфорт на стъпалото и глезе..
19.90лв. 65.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни цветни детски сандали  за момче от Еко кожа в комбинация от светло син , бежов и жълт цвят. Сандалите са с равна гъвкава подметка , изработени от качествена еко кожа с велкро лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Спортен модел за летните д..
25.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски сандали от Еко кожа и текстил в наситен син цвят със светещ механизъм . Сандалите са с равна гъвкава подметка , изработени от качествена еко кожа и текстил с велкро лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Вътрешната част е с ортопедична стелк..
29.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Комфортни детски сандали за момченце в комбинация от син и тъмносин цвят. Сандалите са с затворена задна част с равна гъвкава подметка , изработени от качествена еко кожа с модерен дизайн . Вътрешната част е с ортопедична стелка , отворена предна част която предава комф..
29.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Комфортни затворени детски сандали за момченце в комбинация от син и тъмносин цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от качествена еко кожа с модерен дизайн . Вътрешната част е с ортопедична стелка която предава комфорт на стъпалото и гле..
29.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Комфортни затворени сандали от Естествена кожа за момченце в комбинация от очарователен дизайн в черен цвят.  Затворен тип шити  сандалки , изработени от 100% Естествена кожа с велкро лепка за пристягане и корекция, с гъвкава подметка и добро сцепление. Комфортен , уютен и с..
29.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Затворени детски сандали от качествена еко  кожа в комбинация от червен и черен цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка и добро сцепление , изработени от Еко кожа и плюш с лепка за пристягане и корекция от двете страни . Вътрешната част е с ортопе..
19.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Комфортни затворени сандали от Естествена кожа за момченце в комбинация от бял и тъмносин цвят. Изработени от  100% Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето с гъвкава подметка и добро сцепление. Комфортен , уютен и стилен модел за всеки д..
29.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Комфортни затворени бебешки сандали тип босо краче от Естествена кожа за момченце в маслинено кафяв цвят. Този тип обувка, позволява на всички мускули, сухожилия и кости на стъпалото да бъдат включени в походката, както е при ходене с боси крака, което  допринася за здравословното раз..
15.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Комфортни затворени бебешки сандали тип босо краче от Естествена кожа за момченце в комбинация от бял и син цвят. Този тип обувка, позволява на всички мускули, сухожилия и кости на стъпалото да бъдат включени в походката, както е при ходене с боси крака, което  допринася за здравослов..
25.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Комфортни затворени бебешки сандали тип босо краче от Естествена кожа за момченце в тъмносин цвят. Този тип обувка, позволява на всички мускули, сухожилия и кости на стъпалото да бъдат включени в походката, както е при ходене с боси крака, което  допринася за здравословното развитие н..
25.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Комфортни затворени детски сандали от Естествена кожа за момченце в тъмносин цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от  100% Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Вътрешната част е с ..
29.90лв. 75.00лв.
Производител: Lepi Kids
Налични размери:
Комфортни затворени бебешки сандали от Естествена кожа за момченце в комбинация от графитен сив цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от  100% Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Вътрешната..
25.90лв. 75.00лв.
Производител: Lepi Kids
Налични размери:
Комфортни затворени детски сандали от Естествена кожа в бял цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от  100% Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Вътрешната част е с ортопедична стел..
29.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Затворени детски сандали от Естествена кожа в комбинация от черен цвят и оранжеви мотиви . Сандалите са затворен тип с равна гъвкава подметка , изработени от Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето и добро сцепление на подметката. Вътреш..
29.90лв. 45.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Затворени детски сандали от Естествена кожа в наситен червен цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Вътрешната част е с ортопедична стелка която и..
25.90лв. 35.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски комфортни писукащи пантофки с принт на Панда в нежен светло син цвят на квадратчета. Пантофките са изработени от мек фин текстил с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна подметка с добро сцепление. Подметката на па..
17.90лв. 25.00лв.
Производител: GEZER
Налични размери:
Детски комфортни пантофки RACE на GEZER в комбинация между син и червен цвят с декорация на спортна кола . Пантофките са изработени от мек текстил върху който има фина мрежа с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна п..
11.90лв. 15.90лв.
Производител: GEZER
Налични размери:
Детски комфортни пантофки BRAVAMAN на GEZER в комбинация между черен и син цвят. Пантофките са изработени от мек текстил върху който има фина мрежа с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна черна подметка с добро сцепление..
11.90лв. 15.90лв.
Производител: Други
Налични размери:
Бебешки обувки от естествена кожа с лепки в бял цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка и гумиран борд , изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната част е отново изцяло от естествена кожа с орт..
35.90лв. 78.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки от Естествена кожа в комбинация от бял и тъмносин цвят Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа ,с орто..
39.90лв. 68.00лв.

Показани са 1 до 24 от 82 (4 страници)

Не е тайна, че първите дни от живота на Вашето бебче са изключителни вълнуващи и напрегнати. С него пред Вас се разкрива един изцяло нов свят и от Вас зависи как ще се пригодите за него.

Много млади родители смятат, че пазаруването на бебешки дрешки и обувки трябва да се прави своевременно. Но едва със започването на грижите по тяхното детенце разбират, че времето никога не е достатъчно.

Онлайн пазаруването е добра алтернатива на дългото обикаляне по магазините. А ние от БГ Дрешки сме си поставили за цел да Ви предложим единствено КАЧЕСТВЕНИ български бебешки обувки и буйки за момченца.

В тази категория можете да разгледате новата ни колекция бебешки обувки и буйки за момченца. Интересни и забавни модели, в тон с малките юначета. Всички ни модели бебешки обувки и буйки са изработени от качествени материали. И са дело на едни от най-добрите български производители на бебешки обувки и буйки за момченца.

Потърсете ни на телефон: 0878 188 477, ако имате нужда от помощ с избора на бебешки обувки и буйки за момченца.