Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Буйки, обувки, пантофи

Производител: Mat star
Налични размери:
Текстилни обувки/гуменки на Mat Star в тъмносин цвят и с интересен акцент. Имат 1 велкро лепенки, които позволяват лесно и бързо обуване, гъвкава и стабилна подметка. Подходящи и практични за всеки сезон. Могат да се ползват както за навън, така и за пантофи в градината или у дома. Произведени за..
12.90лв.

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)

Не е тайна, че първите дни от живота на Вашето бебче са изключителни вълнуващи и напрегнати. С него пред Вас се разкрива един изцяло нов свят и от Вас зависи как ще се пригодите за него.


Много млади родители смятат, че пазаруването на бебешки дрешки и обувки трябва да се прави своевременно. Но едва със започването на грижите по тяхното детенце разбират, че времето никога не е достатъчно.


Онлайн пазаруването е добра алтернатива на дългото обикаляне по магазините. А ние от БГ Дрешки сме си поставили за цел да Ви предложим единствено КАЧЕСТВЕНИ български бебешки обувки и буйки за момченца.


В тази категория можете да разгледате новата ни колекция бебешки обувки и буйки за момченца. Интересни и забавни модели, в тон с малките юначета. Всички ни модели бебешки обувки и буйки са изработени от качествени материали. И са дело на едни от най-добрите български производители на бебешки обувки и буйки за момченца.


Потърсете ни на телефон: 0878 188 477, ако имате нужда от помощ с избора на бебешки обувки и буйки за момченца.