Посрещнете пролетта с BGDreshki! При покупка на 4 артикула, заплащате 5-ят с 50% отстъпка.

ПРОМОЦИЯТА Е АКТИВНА от 17:00 часа на 19.03.2021 ДО 22.03.2021г.  - 23.59 часа/включително/

Отстъпката е за продукта С НАЙ-НИСКА СТОЙНОСТ от поръчката. Ако в поръчката има 10 артикула - 2-та артикула с най-ниска стойност сред тях, ще бъдат изпратени на половин цена.

Промоцията важи САМО за артикули от категориите ДЕТСКИ ДРЕХИ /дрехи бебе момче, дрехи бебе момиче, дрехи момче и дрехи момиче, включително и аксесоари и обувки към тях/. 

В ПРОМОЦИЯТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ ПРОДУКТИ ОТ КАТЕГОРИИ ПЕЛЕНИ, ХАВЛИИ, КОМПЛЕКТИ, ПРОДУКТИ С ИМЕ и други персонализирани АРТИКУЛИ.

ЗА ВСИЧКИ РЕГИСТРИРАНИ КЛИЕНТИ, ПАЗАРУВАЛИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ПРЕЗ ПРОФИЛА СИ, ползващи постоянната отстъпка от 5%, сумата на 5-ят артикул ще бъде намалена с 45%. Повече за програмата ни за лоялни клиенти можете да прочетете ТУК!

 

Безплатната доставка над 79 лв., се ползва ако след приспадане на намалените артикули сумата надвишава 79лв.

ВАЖНО!!! ОТСТЪПКАТА се отразява при изпращане на пратката и технически не може да бъде визуализирана в уебсайта при поръчка, а ще бъде приспадната ръчно от нас от наложения платеж.

Ако при получаване на пратката сумата не съответства на тази, която трябва да платите с промоцията моля не вземайте пратката, а се свържете веднага с нас на телефон 0878188477!

Приятно пазаруване!