С настъпването на пролетта предстои да обновите гардероба на своите деца. Сега е момента да изберете нови и свежи попълнения за предстоящия сезон. Добро решение е да не отлагате тези покупки, за последния момент,  най-малкото защото има риск да няма желания от вас размер за вашите малчугани. 

Разнообразието, което ви предлага пазара определено ще ви помогне да направите своя избор. Но в същото време, требва и да сте много внимателни относно качеството, което се предлага. 

В следващите редове ще се опитаме да ви дадем основни насоки при избора на детски пролетни дрехи. 

Първото важно нещо е да определите точния размер, който да закупите. Добре е дрешките да бъдат с един размер по-големи, от този който носят в момента. Така вашите деца ще могат да се радват по-дълго време на любимата си нова дрешка. Избирайте дрешките според ръста и теглото на вашето дете, а не по месеците. Всяко дете е със индивидуален растеж. Различните марки могат да имат различни размери, затова обърнете внимание на таблицата с размери.

Важно е да обърнете внимание на материята. Както знаете, децата имат изключително нежна кожа, затова е желателно дрешките да бъдат от 100% памук. Изкуствените материи могат да причинят дискомфорт, обриви или алергии на вашето дете.

Задължително обърнете внимание на етикета, както за състава, така и за начина на поддръжка. Избирайте такива дрешки, които ще можете бързо и лесно да изперете в пералнята, а не такива, които изискват специална обработка, пране на ръка или имат забрана за сушилня. Изключение могат да направят връхните дрехи и тези за специални поводи.

Следващата стъпка е да определите, точно от какво имат нужда вашите деца.

Задължителна част от пролетния гардероб на всяко дете, това е олекотено шушляково яке, което не пропускат вода. Напомняме ви, че през пролетния сезон често вали дъжд, затова е важно да предвидите това и да закупите дрешка, която да защитава сигурно вашите деца.  

В момента има голямо разнообразие от модели. Може да заложите на яке с тънка вата пълнеж или без вата за по топлите пролетни дни. Следващата по-важност покупка това е грейката или елекът. Те са идеални за всеки един сезон. Подходящи са за носене със всяка една дрешка, а и не заемат много място в раничката на вашето дете.

Ето и няколко интересни модела:

- за момичета:

  https://bgdreshki.com/vrahni-drehi-za-momicheta

 

- за момчета:

https://bgdreshki.com/vrahni-drehi-za-momcheta

   

Към кошница си с покупки може да добавите няколко спортни екипа, тениски, а за момичетата няколко красиви и стилни рокли. Повечето фирми вече предлагат цялостни комплекти, което ще ви спести доста усилия.

Добре е да заложите на свежи цветове при избора на дрешки на вашите малчугани.

Този сезон преобладава жълтия и розов цвят при момичетата и синия и зелен цвят при момчетата.  

Споделяме със вас няколко подходящи свежи модела

- За момичета

https://bgdreshki.com/drehi-za-momicheta-komplekti     

- За момчета

https://bgdreshki.com/komplekti-antsuzi-za-momcheta

  За пролетния сезон дрешките трябва да са с дълъг и къс ръкав, но не и ватирани. Заложете на свободните кройки. Колкото и да е красиво едно облекло, то преди всичко трябва да е наистина удобно.  Комфортът трябва да е приоритет, затова преди да направите вашата покупка се уверете в това.

Следващото важно нещо, особено при родителите с по-големи деца, е да не забравяте да се допитате до тях за мнение. Както знаете, всяко дете има предпочитания към даден анимационен герой, любимо животинче, цвят, а може дори и модел и кройка. Съобразете се с желанията им, защото така ще бъдете сигурни, че дадената дрешка ще бъде носена с удоволствие. 

Не на последно място, заложете на качествените български дрешки. Следете за съотношение цена – качество. Това далеч не означава да избирате най-скъпите дрехи. За щастие в момента на пазара има доста утвърдили се с качеството си български марки като- Севтекс, Котраст, Rach, Мариела и др, които предлат богат асортимент от дрешки с красив и стилен дизайн, изработени от качествени материи и на добри и достъпни цени.

Доверете се на българското!