Ако очаквате ново попълнение в семейството си, вероятно вече сте изпълнени с вълнение и нямате търпение да посрещнете своето бебче. Време е да помислите за детската стая! Сигурни сме, че искате тя да бъде не само удобна, но и да изглежда невероятно. 

Ние - от БГ Дрешки, сме родители, също като Вас, и сме минали по този път. В тази статия ще Ви помогнем да започнете от самото начало – избор на детско креватче и спално бельо. 

Защо детското креватче е важно? 

Детското креватче е не просто важно за спокойния сън на Вашето бебе, а е и място за игра и забавление. За да направите правилен избор, трябва да обърнете внимание на някои от най-важните фактори. Това са:

- Размер – производителите Ви предлагат кошари с различен размер. Можете да откриете както модели със стандартни размери, така и сгъваеми и минималистични, предназначени специално за новородени.

- Форма – тя зависи преди всичко от предназначението на кошарата. Тези, които са предназначени за сън, обикновено са стандартни, докато моделите за игра са по-големи и са с широка квадратна основа. 

- Мобилност – стандартните кошари са трудни за преместване и осигуряват стабилност и безопасност при спане. На пазара ще откриете и модели, които са сгъваеми и имат колелца за по-голямо удобство. 

- Материали за изработка – те зависят не само от ценовия клас, а и от предназначението на кошарата – за спане, за игра, сгъваема и други.

- Позиции на матрака – някои модели имат 2 или 3 нива, на които да се постави матрака. Целта е да се предложи по-голямо удобство както на бебчето, така и на родителите. 

- Цена – определя се както от горните характеристики, така и от дизайна и качеството на изработката. 

От какви спални комплекти се нуждаете?

Бебешките спални комплекти трябва да са подходящи за нуждите на новороденото и да осигуряват комфорт и безопасност. Ние Ви предлагаме:

  • Уникални персонализирани спални комплекти - специално подбраните продукти се персонализират от нас с името на детето по Ваш избор - чрез високотехнологичен текстилен печат. Всеки от нашите сетове може да стане забележителен подарък, който  да поднесете за новородено бебе. Индивидуалният печат прави всичко наистина специално за детето и впечатляващо за околните.
  • Пелени и завивки – специално подбрани продукти на някои от най-добрите български производители. Всички материи са висококачествени и меки, за да осигурят нежен допир към нежната бебешка кожа.

С това ще завършим тази статия. Надяваме се да сме Ви насочили в правилната посока. Не пропускайте да разгледате нашите страхотни предложения в онлайн магазина ни. Свържете се с нашите консултанти на телефон: 0878 188 477.