Майчинството е най-великата мисия, а семейството - най-голямото богатство. Ние от БГ Дрешки вярваме, че нашите деца заслужават не само грижи, а и най-доброто качество. Затова за поредна година сме горди, че ще бъдем част от инициативата: „Направи го сега!”.

Какво представлява кампанията „Направи го сега!”?

Зад инициативата „Направи го сега!” стои неправителствената организация - Движение на национална кауза – ДНК.

Нейната мисия започва преди 7 години от основателите на кампанията – Иван и Андрей. Тогава двамата водещи виждат колко голяма е демографската криза и решават да помогнат на младите хора като проведат информативна и образователна кампания.

Тяхната цел е не просто да мотивира младите двойки да имат деца, а и да им помогне да изберат най-подходящия момент за това. По време на кампанията организацията предлага много лекции, информативни статии и обучения, насочени към родителите.

Фокусът са младите българи, които нямат подкрепа зад гърба си и се справят сами с отглеждането на своите деца.

Вече 7 години организацията насочва медийното и общественото внимание към раждаемостта и предлага конкретни мерки за справяне с  демографската криза. Зад нея през годините са заставали много известни личности, а през 2023 година застават  и 12 популярни жени и майки, които подкрепят тази кауза.

Защо ние от БГ Дрешки решихме да се включим?

Ние от БГ Дрешки също сме родители и вярваме, че децата са нашето бъдеще. Кампанията „Направи го сега!” докосна нашите сърца и ни мотивира да се обединим с брандове, които мислят като нас.

Щастливи сме, че можем да подкрепим младите български семейства при отглеждането на техните деца. През 2023 година ние се включваме към „Бебешки ДНК пакет” с нашите персонализирани продукти.

Надяваме се, че ще успеем да подарим много незабравими моменти и усмивки на избраните семейства!  Благодарим Ви, че сте с нас и сте част от нашето голямо семейство!