Насладете се на очарованието на есента с БГ Дрешки. Този сезон сме Ви подготвили не само голямо разнообразие в новата ни есенна колекция, а и НОВ, по-функционален сайт. Специално за Вас  - нашите клиенти и почитатели, с нашия екип Ви предлагаме едно добро потребителско изживяване.

Защо решихме да сменим сайта си?

Знаем, че за всеки родител няма нищо по-ценно и скъпо от това да гледа как детето му расте и се превръща в добър човек. Затова всеки миг е безценен и незаменим. Решихме, че е важно да Ви помогнем да не пропускате нито секунда със своите малки съкровища.

Нашият НОВ сайт е алтернатива не само на лутането по физическите магазини, а и на дългото  търсене в онлайн магазините за детски дрешки.

С промените, които направихме, само с няколко клика ще успеете да намерите това, от което се нуждае Вашето дете.

Какви са новите функционалности на сайта ни?

Търсачка с повече възможности за търсене.

Вече може да търсите НЕ само по ключови думи, но и да видите наличните РАЗМЕРИ бързо и лесно от навигацията. Да, точно така. Само трябва да изберете желаната категория и от падащото меню да изберете желания размер. Така ще можете да разгледате ВСИЧКИ налични дрешки в търсения номер.

Така няма да губите време в разглеждане на моделите и да се разочаровате, ако харесаният артикул го няма в желания номер.

Освен това, всички налични размери са изведени върху продукта. Това е друга функция, която изключително много ще улесни Вашето пазаруване.

Друго удобство е нашата БЪРЗА поръчка. Тя е изключително удобна, ако искате да поръчате един-единствен продукт. Трябва само да изберете размера на желания продукт и да натиснете бутона: „Бърза поръчка” и нашият сайт ще Ви прехвърли към страницата за завършване на поръчката.

Новият ни сайт разполага с по-добра и удобна навигация. Категориите са разделени в основните продукти, които предлагаме. Като в подменюто на всяка можете да откриете желаните дрешки и наличните размери.

Допълнително удобство е, че всичките ни персонализирани и празнични продукти вече имат свои собствени КАТЕГОРИИ. В тях можете да откриете всичко необходимо за да изненадате своето дете и да превърнете празника му в незабравим спомен.

И не на последно място мобилната версия на нашия нов сайт е много по-добра и бърза. Навигацията и търсачката са подобрени. Разполага с изведен филтър, който е статичен и винаги стои на екрана като бутон на едно и също място. Можете да го натиснете и да филтрирате търсенето си, според нуждите на Вашето детенце.

Липсваше Ви бърза връзка с член на нашия екип?

Новият ни сайт разполага с МЕСИНДЖЪР чат. Той Ви дава възможност да ни пишете по всяко време като гост или от своя профил във Facebook. Стараем се да Ви отговаряме бързо и навременно, за да Ви помогнем да изберете най-доброто за Вашето дете.

А какво ще кажете за новия ни дизайн?

Създадохме го с мисъл за Вас – нашите клиенти. Искахме да бъде не само по-красив и впечатляващ, но и да можете лесно да се ориентирате в менюто и промоционалните продукти.

Погрижихме се и за скоростта!

През изминалата година, пандемията Covid-19 ни изненада неприятно. Много от физическите магазини затвориха за дълъг период от време. Това наложи много от Вас да се ориентират изцяло към онлайн пазаруването.

За съжлание, увеличение трафик утежни нашия стар сайт и получихме обратна вързка от Вас, че това прави пазаруването Ви много по-бавно.

Ние се погрижихме за този проблем и можем да се похвалим, че новият ни сайт е много по-бърз и достъпен за Вас.

Това са само малка част от подобренията, който напраихме в сайта си. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0878 188 477