Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Обувки и маратонки

Производител: Други
Налични размери:
Текстилни спортни детски обувки Маккуин в син цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от качествена текстилна материя с лепка за пристягане и корекция за по-лесно обуване. Вътрешната част е изработена от текстилна подплата ,с ортопедична стелка която им предава комфорт ..
19.90лв. 25.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Бебешки спортни боти от Естествена кожа в тъмносин цвят. Ботите са с равна гъвкава подметка с гумиран борд за допълнителна защита. Изработени от естествена кожа с катарама за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната част е с текстилна подплата изолир..
25.90лв. 79.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски светещи обувки с лепки в бежов цвят. Обувките са с равна подметка с ефектно светещо ходило . Изработени от качествена еко кожа в бежов цвят с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната част е с текстилна подлата и стелка която им предав..
29.90лв. 61.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски светещи обувки с лепки в червен цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка с ефектно светещо ходило . Изработени от качествена еко кожа в червен цвят с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната част е с текстилна подлата и стелка която..
29.90лв. 61.00лв.
Производител: Lepi Kids
Налични размери:
Детски обувки от Естествена кожа с лепки в бял цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка с твърд борд , изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната част е 100% естествена кожа с ортопедична стелка коят..
29.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки Тийн в модерна комбинация на цветове за момчета. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от качествена еко кожа с връзки и лепка за пристягане и корекция за по-лесно обуване. Вътрешната част е изработена от текстилна подплата ,с ортопедична стелка която ..
29.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски светещи обувки с лепки в бял цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка с ефектно светещо ходило . Изработени от качествена еко кожа в бял цвят с цветни лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната част е с текстилна подлата и стелка коят..
29.90лв. 64.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Бебешки обувки от естествена кожа с лепки в бял цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка и гумиран борд , изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната част е отново изцяло от естествена кожа с орт..
35.90лв. 78.00лв.
Производител: PONKi
Налични размери:
Детски спортни боти от Естествена кожа в тъмносин цвят. Ботите са с равна гъвкава подметка за по-добра защита. Изработени от естествена кожа с връзки за пристягане и корекция и цип за по-лесно обуване. Вътрешната част е отново естествена кожа с ортопедична стелка която им предава..
39.90лв. 89.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Бебешки обувки от естествена кожа с лепки в бежов цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка , изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната част е отново изцяло от естествена кожа с ортопедична стел..
39.90лв. 78.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортно елегантни бебешки обувки за момченца от естествена кожа в тъмносин цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е текстилна подплата , изолираща от студ с ..
39.90лв. 70.00лв.
Производител: Lepi Kids
Налични размери:
Спортно елегантни детски обувки за момченца от естествена кожа в тъмносин цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е текстилна подплата , изолираща от студ с ..
39.90лв. 77.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни бебешки обувки за момченца от естествена кожа в тъмносин цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка и гумиран борд за допълнителна защита. Изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е 100% естествена к..
39.90лв. 65.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки от Естествена кожа в зелен цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа ,с ортопедична стелка която и..
35.90лв. 69.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки от Естествена кожа в комбинация от бял и зелен цвят . Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа ,с ортоп..
39.90лв. 68.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки от Естествена кожа в комбинация от бял и тъмносин цвят Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа ,с орто..
39.90лв. 68.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки от Естествена кожа в модерен дизайн на цветни ленти. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с връзки и цип за пристягане и корекция за по-лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа ,с ортопедична стелка коят..
39.90лв. 86.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки от Естествена кожа в модерен нюанс между червен и тъмносин цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция за по-лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа ,с ортопедична стелка..
39.90лв. 74.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки от Естествена кожа с модерен дизайн в бял цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с връзки и цип за пристягане и корекция за по-лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа ,с ортопедична стелка която им ..
35.90лв. 84.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Спортни детски обувки от Естествена кожа в модерен нюанс между бял и син цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка, изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа ,с ор..
39.90лв. 69.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Стилни бебешки обувки за момченца в бежов цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка и гумиран борд за допълнителна защита. Изработени от естествена и еко кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е 100% естествена кожа с ортопе..
39.90лв. 65.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Светещи детски маратонки с лепки от естествена кожа в тъмносин цвят. Маратонките са с равна гъвкава подметка с ефектно светещо ходило в бял цвят. Изработени от естествена кожа и еко кожа в тъмносин цвят с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за по-лесно обуване. Вътрешната ..
35.90лв. 87.00лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски спортни обувки от Естествена кожа в син цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка и добро сцепление, изработени от естествена кожа  и велур с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част отново е изработена от естествена кожа..
39.90лв. 69.00лв.
Производител: Lepi Kids
Налични размери:
Детски обувки за момченца от Естествена кожа в тъмносин цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка с гумиран борд , изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част отново е изцяло от естествена кожа ,с ортопед..
49.90лв. 70.00лв.

Показани са 1 до 24 от 37 (2 страници)

Изборът на правилните детски обувки е винаги трудна задача.  Разбира се, на пазара можете да откриете голямо разнообразие от модели детски обувки за момчета. Всеки един от тях се различава по качеството, дизайна, използваните материали и ходилото.

 Особеност при малките деца и тинейджърите е, че крака им все още се развива и расте. Затова качеството на ходилото е най-важния елемент на детските обувки за момчета. Неговата форма трябва да е ергономична и да поддържа крака стабилен.

 

Какви са предимствата на българските детски обувки?

 

Не всеки родител е запознат с разликата между китайските и българските детски обувки за момчета. На пръв поглед и китайските и българските производители, предлагат голямо разнообразие от весели и цветни модели. Разликата идва от цената и качеството.

 Целта на китайските търговци е да бъдат конкурентно способни. Затова китайските детски обувки за момчета са изработени от материали с най-ниско качество. По този начин, те могат да предложат най-ниската цена на пазара.

 Докато българските производители на детски обувки за момчета, мислят за удобството на нашите малки деца. Те наблягат най-вече на качеството. Затова използват висококачествени материали като текстилна дишаща материя, естествена кожа и други.

 От тук идва и другата разлика между двата типа детски обувки за момчета. Заради разликата в качеството, българските детски обувки за момчета са много по-здрави и издържливи.

 

Какви детски обувки за момчета Ви предлагаме?

 

Ние от БГ Дрешки вярваме, че децата ни заслужават най-доброто. Затова в тази категория можете да разгледате нашите детски обувки за момчета. Общото между тях е, че са изработени от висококачествени материали.

 Всички детски обувки за момчета са с български произход и са налични в различни размери.