Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Панталони и долнища

Производител: Мариела
Налични размери:
Детски спортно-елегантен панталон с копчета на Мариела в цвят петрол. Панталонът е с много удобна кройка с по дълбоко дъно. Има широк ластик на талията, 2 джоба и завършва със стилен обърнат маншет в края на крачола. Има 2 декоративни копчета отпред. Моделът е много комбинативен и може да се облича ..
17.90лв.
Производител: Мариела
Налични размери:
Детски спортно-елегантен панталон с копчета на Мариела в червен цвят. Панталонът е с много удобна кройка с по дълбоко дъно. Има широк ластик на талията, 2 джоба и завършва със стилен обърнат маншет в края на крачола. Има 2 декоративни копчета отпред. Моделът е много комбинативен и може да се облича ..
17.90лв.
Производител: Мариела
Налични размери:
Детски спортно-елегантен панталон с копчета на Мариела в цвят графит. Панталонът е с много удобна кройка с по дълбоко дъно. Има широк ластик на талията, 2 джоба и завършва със стилен обърнат маншет в края на крачола. Има декоративни копчета отпред. Моделът е много комбинативен и може да се облича ка..
17.90лв.
Производител: Мариела
Налични размери:
Детски спортен панталон в тъмносин цвят на Мариела от много комфортна памучна материя с еластан. Долнището е с много добра кройка с 2 джоба отпред. Има ластичен маншет на крачолите и ластик на талията. Материя памук и еластан Произход България Размери см 92 98 ..
18.50лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски къси спортни панталонки на Rach в оранжев цвят. Панталонките са изработени от памучна материя с еластан, имат 2 джоба отпред и един отзад, ластик на талията и емблема на марката. Произход България Размер в см 116 122 128 134..
16.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски къси спортни панталонки на Rach в цвят графит. Панталонките са изработени от памучна материя с еластан, имат 2 джоба отпред и един отзад, ластик на талията и емблема на марката. Произход България Размер в см 116 122 128 134 ..
16.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски къси спортни панталонки на Rach в син цвят. Панталонките са изработени от памучна материя с еластан, имат 2 джоба отпред и един отзад, ластик на талията и емблема на марката. Произход България Размер в см 116 122 128 134 ..
16.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон от новата колекция на Rach в красив ментов цвят. Отлична и практична кройка в допълнение със 100%  качество гарантирано от марката. Много удобен за порасналите ви малчугани модел с широк ластик на талията и крачолите, с джобове, подходящ за всеки ден на градина, у дома или за..
16.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон от новата колекция на Rach в красив петролен цвят . Отлична и практична кройка в допълнение със 100%  качество гарантирано от марката. Много удобен за порасналите ви малчугани модел с широк ластик на талията и крачолите, с джобове, подходящ за всеки ден на градина, у дома или..
26.50лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон Street couture на Rach в син цвят. Отлична и практична кройка, много удобен модел с ластичен маншет на талията и крачолите, с 2 джоба и цип отстрани. Има деликатна щампа на единия крачол. Подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра.  Моделът ..
23.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон Street couture на Rach в цвят мента. Отлична и практична кройка, много удобен модел с ластичен маншет на талията и крачолите, с 2 джоба и цип отстрани. Има деликатна щампа на единия крачол. Подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра.  Моделът&nbs..
26.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон Street couture на Rach в тъмносин цвят. Отлична и практична кройка, много удобен модел с ластичен маншет на талията и крачолите, с 2 джоба и цип отстрани. Има деликатна щампа на единия крачол. Подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра.  Моделът&..
23.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски спортен панталон Соник на Севтекс. Панталонът е в цвят графит с много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и ластик на талията. Има щампа на Соник на единия крачол и две джобчета отстрани. Материя 90% памук и 10% еластан - като на всезонен анцунг. Произход България Раз..
20.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски спортен панталон Соник на Севтекс. Панталонът е в тъмносин цвят, много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и ластик на талията. Има щампа на Соник на единия крачол и две джобчета отстрани. Материя 90% памук и 10% еластан - като на всезонен анцунг. Произход България ..
20.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Спортен дълъг панталон Динозавър на Севтекс в зелен цвят. Долнището има два джоба, широк ластик на талията, ластичен маншет на крачолите и щампа на динозавър от едната страна. Удобна и практична дрешка за всеки ден у дома, навън или в градината. Материя 90% памук и 5% еластан . Произход..
16.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон Street couture на Rach в черен цвят. Отлична и практична кройка, много удобен модел с ластичен маншет на талията и крачолите, с 2 джоба и цип отстрани. Има деликатна щампа на единия крачол. Подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра.  Моделът&nbs..
23.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски, памучен, спортен панталон с Чейс на Севтекс. Панталонът е в цвят петрол със щампа на единия крачол на Чейс от Пес Патрул, с много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и ластик на талията. Има два джоба отпред. Материя 90% памук и 10% еластан - като на всезонен анцунг. Произход Бълг..
19.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски, памучен, спортен панталон с Чейс на Севтекс. Панталонът е в цвят графит със щампа на единия крачол на Чейс от Пес Патрул, с много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и ластик на талията. Има два джоба отпред. Материя 90% памук и 10% еластан - като на всезонен анцунг. Произход Бълг..
19.50лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Детски , спортен панталон на Съни кидс в тъмносин цвят с декоративни връзки в сив цвят и 2 джоба отстрани. Има деликатен, надпис на единия крачол отдолу. Много удобен за децата модел с широк ластик на талията и ластични маншети на крачолите, подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра...
17.50лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Детски , спортен панталон на Съни кидс в цвят графит с декоративни връзки в сив цвят и 2 джоба отстрани. Има деликатен, надпис на единия крачол отдолу. Много удобен за децата модел с широк ластик на талията и ластични маншети на крачолите, подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра.&n..
17.50лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Детски , спортен панталон на Съни кидс в сиво с декоративни връзки в черен цвят и 2 джоба отстрани. Има деликатен, надпис на единия крачол отдолу. Много удобен за децата модел с широк ластик на талията и ластични маншети на крачолите, подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра.  ..
17.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски, памучен, спортен панталон с Мики на Севтекс. Панталонът е в син цвят със щампа на единия крачол на Мики Маус , с много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и ластик на талията. Материя 90% памук и 10% еластан - като на всезонен анцунг. Произход България Размер в см86   ..
18.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски, памучен, спортен панталон с Мики на Севтекс. Панталонът е в червен цвят със щампа на единия крачол на Мики Маус , с много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и ластик на талията. Материя 90% памук и 10% еластан - като на всезонен анцунг. Произход България Размер в с..
18.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детски спортен панталон с джобчета на Светли. Панталонът е в син цвят , много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и ластик на талията. Има малка емблемка на единия крачол и две джобчета отстрани. Материя 95% памук и 5%еластан - като на всезонен анцунг. Произход БългарияРазмер в см86929810..
15.50лв.

Показани са 1 до 24 от 143 (6 страници)

Ако искате Вашия малък принц да изглежда винаги модерно и готино, в тази категория ще намерите прекрасни панталони и долнища за момчета. Екипът ни ги е подбрал така, че да се съчетават добре с различните блузи и връхни дрешки на малките господа. Освен това не сме забравили, че панталоните и долнищата за момчета трябва да бъдат удобни, за да се вписват в активния им начин на живот. Приключенията в детската градина или на игралната площадка ще са прекрасно изживяване с някои от нашите спортни модели панталони и долнища за момчета. Но не сме забравили да Ви предложим и официални панталони и долнища за момчета за специалните моменти от живота.

 

Разгледайте нашата голямото разнообразие от панталони и долнища за момчета, което Ви предлагаме и открийте Вашия нов фаворит! Не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от съвет или не можете да прецените кой модел панталон ще пасне най-добре на Вашето дете. Консултантите ни ще Ви помогнат да вземете правилното решение.