Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 89лв. Пазарувай

Панталони и долнища

Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон за момче с Street style на Rach в син цвят. Отлична и практична кройка в допълнение със 100%  качество гарантирано от марката. Много удобен модел с ластични маншети на талията и крачолите, с 2 странични джобчета и надпис от едната страна Street style...
18.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон за момче с Street style на Rach в цвят графит. Отлична и практична кройка в допълнение със 100%  качество гарантирано от марката. Много удобен модел с ластични маншети на талията и крачолите, с 2 странични джобчета и надпис от едната страна Street sty..
18.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Финоватиран, детски,  спортен панталон на Севтекс . Панталонът е изчистен в сив цвят, много удобна кройка, ластик на талията и ластичен маншет на крачолите с 2 джоба. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна.Произход България Размер в см 98 ..
16.90лв.
Производител: Лима
Налични размери:
Детски финоватиран спортен панталон на Лима с 2 джобчета. Цветът е бордо. Има ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна.Произход България Размери см 98 104 110 116 122 128 Дъл..
17.90лв.
Производител: Лима
Налични размери:
Детски финоватиран спортен панталон на Лима с 2 джобчета. Цветът е графит. Има ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна.Произход България Размери см 98 104 110 116 122 128 Дъ..
17.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Финоватиран детски спортен панталон-долнище Play  на Севтекс. Панталоните са в цвят графит и щампа на единия крачол отстрани с надпис Play. Имат ластичен колан на талията и ластични маншети на крачолите. Моделът е отличен като кройка и визия и позволява съчетаването му със спортни дрехи. М..
21.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Финоватиран детски спортен панталон-долнище Play  на Севтекс. Панталоните са в тъмносин цвят и щампа на единия крачол отстрани с надпис Play. Имат ластичен колан на талията и ластични маншети на крачолите. Моделът е отличен като кройка и визия и позволява съчетаването му със спортни дрехи...
21.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Финоватиран детски спортен панталон-долнище Спайдермен на Севтекс. Панталоните са в тъмносин цвят и щампа на единия крачол със Спайдермен. Имат ластичен колан на талията и ластични маншети на крачолите. Моделът е отличен като кройка и визия и позволява съчетаването му със спортни дрехи. Може да се н..
16.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Финоватиран детски спортен панталон-долнище Спайдермен на Севтекс. Панталоните са в цвят горчица и щампа на единия крачол със Спайдермен. Имат ластичен колан на талията и ластични маншети на крачолите. Моделът е отличен като кройка и визия и позволява съчетаването му със спортни дрехи. Може да се но..
16.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Финоватиран детски спортен панталон-долнище на Севтекс. Панталоните са в сив цвят и надпис. Имат широк ластичен колан на талията и на крачолите. Моделът е отличен като кройка и визия и позволява съчетаването му със спортни дрехи. Може да се носи с блузи, за игра и за училище. Изработен&nbs..
18.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Финоватиран детски спортен панталон-долнище на Севтекс. Панталоните са в петролен цвят и надпис. Имат широк ластичен колан на талията и на крачолите. Моделът е отличен като кройка и визия и позволява съчетаването му със спортни дрехи. Може да се носи с блузи, за игра и за училище. Изработе..
18.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски финоватиран спортен панталон на Севтекс с принт на Мики. Панталонът е в тъмносин цвят, много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и талията, с 2 джоба. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна.Произход България Размер в см 86 ..
18.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски финоватиран спортен панталон на Севтекс с принт на Мики. Панталонът е в сив цвят, много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и талията, с 2 джоба. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна.Произход България Размер в см 86 92 ..
18.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски финоватиран спортен панталон на Севтекс с принт на Мики. Панталонът е в цвят горчица, много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и талията, с 2 джоба. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна.Произход България Размер в см 86 9..
18.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски финоватиран спортен панталон на Севтекс с принт на Мики. Панталонът е в цвят мента, много удобна кройка, ластичен маншет на крачолите и талията, с 2 джоба. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна.Произход България Размер в см 86 92 ..
18.50лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Финоватирано детско спортно долнище на Съни кидс в тъмносин цвят. Удобна и много практична кройка, ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Има ефектен надпис на единия крачол. Материята е памук и полиестер с фина вата мъх от вътрешната страна за по студените дни.Произход България..
17.50лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Финоватирано детско спортно долнище на Съни кидс в графитен цвят. Удобна и много практична кройка, ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Има ефектен надпис на единия крачол. Материята е памук и полиестер с фина вата мъх от вътрешната страна за по студените дни.Произход България..
17.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детски, спортен панталон на Севтекс в тъмносин цвят с лого на марката от едната страна в кафяво. Много удобен за децата с ластик на талията и ластични маншети на крачолите, подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра. Има джобчета отстрани. Материя памук и еластан. Произход Българи..
16.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон за момче с Street style на Rach в петролен цвят. Отлична и практична кройка в допълнение със 100%  качество гарантирано от марката. Много удобен модел с ластични маншети на талията и крачолите, с 2 странични джобчета и надпис от едната страна Street s..
18.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски спортен панталон за момче с Street style на Rach в черен цвят. Отлична и практична кройка в допълнение със 100%  качество гарантирано от марката. Много удобен модел с ластични маншети на талията и крачолите, с 2 странични джобчета и надпис от едната страна Street..
21.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Детски, спортен панталон 45 club на Съни кидс в черен цвят с надпис от едната страна. Много удобен за децата модел с широк ластик на талията и ластични маншети на крачолите, подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра. Има джобчета отстрани и връзки в сив цвят на талията. Материя ..
15.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Детски, спортен панталон Sport на Съни кидс в цвят графит с надпис от едната страна. Много удобен за децата модел с широк ластик на талията и ластични маншети на крачолите, подходящ за всеки ден на градина, у дома или за игра. Има джобчета отстрани. Материя памук и еластан. На моделите от 116 д..
15.90лв.
Производител: Гама 2000
Налични размери:
Детски, памучен, спортен панталон на Гама 2000. Панталонките са изчистени в черен цвят, имат широк ластичен колан на талията и ластик на крачолите. Изработени са от много мека и комфортна памучна и леко еластична материя. Удобен модел за ежедневно носене през всеки сезон.Произход България ..
17.50лв.
Производител: Мариела
Налични размери:
Финоватиран, детски, спортен панталон с 2 джоба на Мариела от много комфортна, памучна материя в цвят графит и вата отвътре. Долнището е с много добра кройка с 2 джоба отпред и ластични маншети на талията и на крачолите. Материя памук и еластанПроизход България Размери см ..
13.90лв.

Показани са 1 до 24 от 136 (6 страници)

Ако искате Вашия малък принц да изглежда винаги модерно и готино, в тази категория ще намерите прекрасни панталони и долнища за момчета. Екипът ни ги е подбрал така, че да се съчетават добре с различните блузи и връхни дрешки на малките господа. Освен това не сме забравили, че панталоните и долнищата за момчета трябва да бъдат удобни, за да се вписват в активния им начин на живот. Приключенията в детската градина или на игралната площадка ще са прекрасно изживяване с някои от нашите спортни модели панталони и долнища за момчета. Но не сме забравили да Ви предложим и официални панталони и долнища за момчета за специалните моменти от живота.

 

Разгледайте нашата голямото разнообразие от панталони и долнища за момчета, което Ви предлагаме и открийте Вашия нов фаворит! Не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от съвет или не можете да прецените кой модел панталон ще пасне най-добре на Вашето дете. Консултантите ни ще Ви помогнат да вземете правилното решение.