Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Пантофи

Производител: GEZER
Налични размери:
Детски комфортни пантофи  за момиченца на GEZER в комбинация между дизайн на ябълки в цикламен цвят. Пантофите са изработени от мек текстил за повече топлина на крачето и с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето. Леки комфортни и топли пантофи за всеки ден.  Разм..
11.90лв. 15.90лв.
Производител: GEZER
Налични размери:
Детски комфортни пантофи  за момиченца на GEZER в комбинация между дизайн с еднорок и лилав цвят. Пантофите са изработени от мек текстил за повече топлина на крачето и с лепка за пристягане и корекция според ширината . Леки комфортни и топли пантофи за всеки ден.  Размери на стелка..
11.90лв. 15.90лв.
Производител: GEZER
Детски топли пантофки Принцеса на GEZER в розов цвят с надпис . Пантофките са изработени от мек поларен текстил с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна подметка с добро сцепление. Леки топли и чаровни пантофи за всеки де..
10.90лв. 14.90лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски топли  комфортни пантофи  за момиченца с принт на Черешки отпред в сив цвят. Пантофите са изработени от мек текстил за повече топлина на крачето и с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето. Леки комфортни и топли пантофи за всеки ден.  Размери на стелката в..
7.90лв. 15.90лв.

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)