Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Пантофи

Производител: GEZER
Налични размери:
Детски комфортни пантофи на GEZER в комбинация между светло син и бял цвят. Пантофите са изработени от мек текстил върху който има фина мрежа с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна подметка с добро сцепление. Леки комфо..
11.90лв. 15.90лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски комфортни пантофи в тъмно сив цвят с принт на мече върху лепката. Пантофите са изработени от мек фин текстил с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гъвкава удобна подметка с добро сцепление. Леки комфортни и чаровни пантофи за всеки ден.  Размери на стелката ..
7.90лв. 15.90лв.
Производител: Други
Налични размери:
Детски комфортни писукащи пантофки с принт на Панда в нежен светло син цвят на квадратчета. Пантофките са изработени от мек фин текстил с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна подметка с добро сцепление. Подметката на па..
17.90лв. 25.00лв.
Производител: GEZER
Налични размери:
Детски комфортни пантофки Камуфлаж на GEZER в комбинация между сив и червен цвят. Пантофките са изработени от мек фин текстил с кожена лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна подметка с добро сцепление. Леки комфортни и ча..
11.90лв. 15.90лв.
Производител: GEZER
Налични размери:
Детски комфортни пантофки RACE на GEZER в комбинация между син и червен цвят с декорация на спортна кола . Пантофките са изработени от мек текстил върху който има фина мрежа с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна п..
11.90лв. 15.90лв.
Производител: GEZER
Налични размери:
Детски комфортни пантофки BRAVAMAN на GEZER в комбинация между черен и син цвят. Пантофките са изработени от мек текстил върху който има фина мрежа с лепка за пристягане и корекция според ширината на крачето имат гумиран борд за по голяма защита и гъвкава удобна черна подметка с добро сцепление..
11.90лв. 15.90лв.

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)