Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Пижами за момичета

Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Принцеси на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е..
17.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска, памучна пижама Еднорог на Комтекс. Горнището е в жълт цвят със сладурска щампа отпред на цветен Еднорог и дъга по цялата предна част. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детск..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Еднорог на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е ..
17.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вар..
17.50лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Отлична плътна памучна пижамка на Candy с принт на котенца. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи пиж..
17.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама Барбарони на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вариация в ..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с дълъг ръкав Принцеси на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна ..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама Пони на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вариация в нюанс..
14.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска памучна пижама с Мини на Светли с дълъг ръкав. Горната част е в тъмно розов цвят със щампирано изображение на Мини. Долнището е изчистено със свободна, удобна кройка в светлосив цвят със ластични маншети в розово на крачолите . Материя 100% памук Произход България..
14.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с дълъг ръкав със Скай на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените. Възможна е вариация в нюанса на основния..
14.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Детска пижама с дълъг ръкав  Коте за момиче на Съни кидс. Горната част е в  светло розов цвят с щампа на коте отпред. Долната част е изчистена в по-тъмно розов  цвят. Има ластик на талията,  ластични маншети на крачолите с много удобна кройка.  Материята 100% памучен рипс ..
15.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Отлична плътна памучна пижамка на Candy с принт на лебеди. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи пижа..
15.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска памучна пижама с Мини на Светли с дълъг ръкав. Горната част е в цвят корал със щампирано изображение на Мини. Долнището е изчистено  в сив цвят , със свободна, удобна кройка със ластични маншети на крачолите . Материя 100% памук Произход България..
14.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска памучна пижама с Елза на Светли с дълъг ръкав. Горната част е в лилав цвят със щампирано изображение на Елза. Долнището е изчистено  в друг нюанс на лилавото , със свободна, удобна кройка със ластични маншети на крачолите . Материя 100% памук Произход България..
14.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с любими герои на момиченцата от Барби на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов..
14.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Отлична плътна памучна пижамка на Candy с принт на еднорози. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи пи..
17.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Памучна пижама на Комтекс със сладурска щампа отпред на цветен Еднорог и дъга по цялата предна част. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук  Произход Бъ..
16.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама със Скай на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в розов цвят със щампа на Скай, с права кройка. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията.  Материя 100% памук. Произход България Размер в см ..
20.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Плътна, памучна пижамка Котенца на Candy  в основен бял цвят с розови кантове. Долнището е изчистено в розов цвят. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с..
16.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Детска, памучна пижамка Цветен свят на Candy с дълъг ръка. Пижамата е в основен бял цвят с розови кантове и има щампирани животинки по цялата дължина на горнището и долнището. За градината или за вкъщи пижамката е много удобна и практична, а цветовете и щампите са много красиви и се харесват от деца..
16.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Плътна, памучна пижамка Make me smile на Candy. И горнището и долнището са в цвят мента с шарени и весели апликации по цялта си дължина . Имат ластични маншети в бяло на ръкавите, талията и яката и на крачолите и ластик на талията. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /инте..
16.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Плътна, детска памучна пижамка за момиче  Born to shine на Candy в розов цвят. Материята е плътна и памучна-интерлог. За градината или за вкъщи пижамката е много удобна и практична за студените нощи. Има щампа отпред на горната част , а долнището е изчистено в розов цвят. Произход ..
25.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска пижама с къс ръкав на КомТекс с принт на Кученце , горната част е в розов цвят, а долната в цикламен цвят. Кройката е свободна и много комфортна. Материя 100% памук.    Произход БългарияРазмери см122128134Дължина блузка535557Ширина подмишници384042Дължина долница3536..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска пижама с къс ръкав на КомТекс с принт на Еднорог , горната част е в розов цвят, а долната в цикламен цвят. Кройката е свободна и много комфортна. Материя 100% памук.    Произход БългарияРазмери см122128134Дължина блузка535557Ширина подмишници384042Дължина долница3536..
14.90лв.

Показани са 1 до 24 от 79 (4 страници)

Създайте неповторимия стил на Вашата малка принцеса с БГ Дрешки.

 

С нас пазаруването на детски дрешки за момичета и детски пижами за момичета е бързо, лесно и приятно занимание. Във всяка една от нашите категории, ние Ви предлагаме интересни модели детски дрешки за момичета.

 

Следете внимателно онлайн магазина ни, защото всеки сезон ние обновяваме колекциите детски дрешки за момичета. За да достигнат до Вас най-актуалните тенденции от света на детските дрешки за момичета.

 

А защо не и меки и комфортни детски пижами за момичета?

 

Посветихме този раздел на детските пижами за момичета. Защото нашите деца заслужават най-добрите детски дрешки за момичета, дори когато спят.

 

Детските пижами за момичета са за госпожици от 0 до 12 години. Както виждате, при нас можете да намерите различни варианти на детски пижами за момичета. Уникални цветови комбинации, допълнени от любимите анимационни герои.

 

Какви са предимствата на нашите детски пижами за момичета?

 

Прецизна изработка.

 

Нашите детски пижами за момичета са толкова меки и релаксиращи. Вашето дете може да се отпусне и да отпътува без проблем в света на сънищата.

 

Високо качество.

 

Отново залагаме на българските детски пижами за момичета. Изработени от най-добрите и качествени материали, българските детски пижами за момичета гарантират комфорта на Вашето дете.

 

Разнообразни стилове

 

Всички знаем, че понякога малките госпожици могат да бъдат много капризни. По тази причина, създадохме нашата нова колекция детски пижами за момичета. Удобни и стилни, детските пижами за момичета са точно това, от което се нуждае Вашето дете.

 

Разгледайте широката ни продуктова гама детски дрешки за момичета и изберете стилни блузи, панталони, рокли и други детски дрешки за момичета.