Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Пижами за момичета

Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Еднорог на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е ..
17.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вар..
17.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав с Анна и Елза на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация на Анна и Елза отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същи..
17.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Плътна, детска , памучна пижама с Елза на Светли с дълъг ръкав. Горната част е в жълт цвят ,със щампирано изображение на любимата Елза. Долнището е изчистено в лилав цвят ,със свободна, удобна кройка и ластични маншети на крачолите . Материя 100% плътен памукПроизход България Размери см ..
18.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска памучна пижама с Мини на Светли с дълъг ръкав. Горната част е в цвят екрю със щампирано изображение на Мини. Долнището е изчистено със свободна, удобна кройка в цикламен цвят със ластични маншети на крачолите . Материя 100% памук Произход България..
13.50лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Плътна, детска памучна пижамка за момиче  Born to shine на Candy в розов цвят. Материята е плътна и памучна-интерлог. За градината или за вкъщи пижамката е много удобна и практична за студените нощи. Има щампа отпред на горната част , а долнището е изчистено в розов цвят. Произход ..
25.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама Барбарони на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вариация в ..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Еднорог на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен ц..
17.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав  Анна и Елза на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикла..
17.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят..
17.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска, памучна пижама с дълъг ръкав Butterbean  на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна памучна материя с фина вата/мъх от вътрешната страна. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и..
17.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Памучна пижама на Комтекс със сладурска щампа отпред на Йорки отпред . Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук  Произход България ..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Памучна пижама на Комтекс със сладурска щампа отпред на цветен Еднорог и дъга по цялата предна част. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук  Произход Бъ..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама Пони на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вариация в нюанс..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с любими герои на момиченцата Елза и Ана на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същия..
14.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Ягодка на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в розов цвят със щампа на Ягодка, с права кройка. Долнището е в същият розов цвят с ластик на талията и щампа на ягодки по цялата си дължина.  Материя 100% памук. Произход ..
20.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Ягодка на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в цвят мента със щампа на Ягодка, с права кройка. Долнището е в същият цвят мента с ластик на талията и щампа на ягодки по цялата си дължина.  Материя 100% памук. Произход Бълга..
20.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Ягодка на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в жълт цвят със щампа на Ягодка, с права кройка. Долнището е в същият жълт цвят с ластик на талията и щампа на ягодки по цялата си дължина.  Материя 100% памук. Произход България ..
20.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Сърчица на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в розов цвят със щампа на момиче с котенце, с права кройка. Долнището е в цвят екрю със щампа на сърца по цялата си дължина с ластик на талията. Материя 100% памук. Произход България ..
27.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Детска памучна пижамка Selfie Queen на Candy в розов цвят. Материята е мека и памучна-рипс. За градината или за вкъщи пижамката е много удобна и практична, има надпис на горнището и щампа на фотоапарат. Долнището е изчистено в розов цвят. Произход България Размер в см 12..
24.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама със Скай на Комтекс в светлорозов цвят. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените.  Материя 100% памук. Произход България..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с любими герои на децата Пес патрул на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените.  Материя 100% памук. Прои..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с дълъг ръкав Принцеси на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна ..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска, памучна пижама с Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят. Възможна е ва..
14.90лв.

Показани са 1 до 24 от 119 (5 страници)

Създайте неповторимия стил на Вашата малка принцеса с БГ Дрешки.

 

С нас пазаруването на детски дрешки за момичета и детски пижами за момичета е бързо, лесно и приятно занимание. Във всяка една от нашите категории, ние Ви предлагаме интересни модели детски дрешки за момичета.

 

Следете внимателно онлайн магазина ни, защото всеки сезон ние обновяваме колекциите детски дрешки за момичета. За да достигнат до Вас най-актуалните тенденции от света на детските дрешки за момичета.

 

А защо не и меки и комфортни детски пижами за момичета?

 

Посветихме този раздел на детските пижами за момичета. Защото нашите деца заслужават най-добрите детски дрешки за момичета, дори когато спят.

 

Детските пижами за момичета са за госпожици от 0 до 12 години. Както виждате, при нас можете да намерите различни варианти на детски пижами за момичета. Уникални цветови комбинации, допълнени от любимите анимационни герои.

 

Какви са предимствата на нашите детски пижами за момичета?

 

Прецизна изработка.

 

Нашите детски пижами за момичета са толкова меки и релаксиращи. Вашето дете може да се отпусне и да отпътува без проблем в света на сънищата.

 

Високо качество.

 

Отново залагаме на българските детски пижами за момичета. Изработени от най-добрите и качествени материали, българските детски пижами за момичета гарантират комфорта на Вашето дете.

 

Разнообразни стилове

 

Всички знаем, че понякога малките госпожици могат да бъдат много капризни. По тази причина, създадохме нашата нова колекция детски пижами за момичета. Удобни и стилни, детските пижами за момичета са точно това, от което се нуждае Вашето дете.

 

Разгледайте широката ни продуктова гама детски дрешки за момичета и изберете стилни блузи, панталони, рокли и други детски дрешки за момичета.