Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 89лв. Пазарувай

Пижами за момичета

Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска, памучна пижама Tik Tok на Комтекс. Горнището е в розов цвят със сладурска щампа отпред на момиче с рози. Долнището е изчистено в розов цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук Пр..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска, памучна пижама Еднорог на Комтекс. Горнището е в жълт цвят със сладурска щампа отпред на цветен Еднорог и дъга по цялата предна част. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детск..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска, памучна пижама с Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят. Възможна е ва..
14.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска, памучна пижама със Скай и Еверест на Светли с дълъг ръкав. Горната част е в бледожълт цвят с щампирано изображение на любимите герои на децата. Долнището е изчистено  в цикламен цвят със свободна, удобна кройка и ластични маншети на крачолите . Материя 100% памукПроизход България ..
13.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска, памучна пижама с Анна и Елза на Светли с дълъг ръкав. Горната част е в светлорозов цвят с щампирано изображение на любимите герои на децата. Долнището е изчистено  в цикламен цвят със свободна, удобна кройка и ластични маншети на крачолите . Материя 100% памукПроизход БългарияРа..
14.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Плътна, памучна пижамка Котенца на Candy  в основен бял цвят с розови кантове. Долнището е изчистено в розов цвят. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама Пони на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вариация в нюанс..
14.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Памучна пижамка с дълъг ръкав Good morning на Candy в розов и бял цвят. Горната част е в основен бял цвят и розови ръкави и има надпис Good morning и щампирани сърчица. Има ластични маншети на ръкавите и на талията. Долницата е изчистено в основен розов цвят. Има ластик на талията и ластични ма..
21.50лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Плътна, памучна пижамка Make me smile на Candy. И горнището и долнището са в цвят мента с шарени и весели апликации по цялта си дължина . Имат ластични маншети в бяло на ръкавите, талията и яката и на крачолите и ластик на талията. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /инте..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с любими герои на децата Пес патрул на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените.  Материя 100% памук.Прои..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с любими герои на момиченцата Елза и Ана на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възмож..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Памучна пижама на Комтекс със сладурска щампа отпред на цветен Еднорог и дъга по цялата предна част. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук Произход Бъ..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с Маша и Мечока на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред на любимите герой . Долнището е изчистено  в цикламен цвят, с ластик на талията и ластичен маншет на крачолите.  Материя 10..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят. Възможна е вар..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Памучна пижама на Комтекс със сладурска щампа отпред на кученце. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук Произход България размер в см 122 128 134 Дължина  от рамото 54 57..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Памучна, детска пижама Мини и приятели..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Еднорог на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен ц..
16.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска плътна памучна пижама /материя интерлог/ с Пес патрул на Светли с дълъг ръкав. Горната част е с щампирано изображение на любимите герои на децата. Долнището е изчистено със свободна, удобна кройка и ластични маншети на крачолите . Материя 100% памукПроизход БългарияРазмер в см  &..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска, ватирана, зимна пижама Пес патрул на Комтекс в цикламен цвят и принт на любими герои от Пес патрул. Свободна и удобна кройка за спокоен сън, ластик на талията и крачолите. Материя 100% памук с фина вата мъх от вътрешната страна, подходяща за студените зимни месеци.Произход България..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав  Анна и Елза на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикла..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска, памучна пижама с дълъг ръкав Butterbean  на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна памучна материя с фина вата/мъх от вътрешната страна. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с принцеси на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна памучна материя интерлог. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Материя 100% памук.Произход България ..
14.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с Пепа Пиг на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна памучна материя интерлог. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Материя 100% памук.Произход България ..
14.50лв.

Показани са 1 до 24 от 94 (4 страници)

Създайте неповторимия стил на Вашата малка принцеса с БГ Дрешки.

 

С нас пазаруването на детски дрешки за момичета и детски пижами за момичета е бързо, лесно и приятно занимание. Във всяка една от нашите категории, ние Ви предлагаме интересни модели детски дрешки за момичета.

 

Следете внимателно онлайн магазина ни, защото всеки сезон ние обновяваме колекциите детски дрешки за момичета. За да достигнат до Вас най-актуалните тенденции от света на детските дрешки за момичета.

 

А защо не и меки и комфортни детски пижами за момичета?

 

Посветихме този раздел на детските пижами за момичета. Защото нашите деца заслужават най-добрите детски дрешки за момичета, дори когато спят.

 

Детските пижами за момичета са за госпожици от 0 до 12 години. Както виждате, при нас можете да намерите различни варианти на детски пижами за момичета. Уникални цветови комбинации, допълнени от любимите анимационни герои.

 

Какви са предимствата на нашите детски пижами за момичета?

 

Прецизна изработка.

 

Нашите детски пижами за момичета са толкова меки и релаксиращи. Вашето дете може да се отпусне и да отпътува без проблем в света на сънищата.

 

Високо качество.

 

Отново залагаме на българските детски пижами за момичета. Изработени от най-добрите и качествени материали, българските детски пижами за момичета гарантират комфорта на Вашето дете.

 

Разнообразни стилове

 

Всички знаем, че понякога малките госпожици могат да бъдат много капризни. По тази причина, създадохме нашата нова колекция детски пижами за момичета. Удобни и стилни, детските пижами за момичета са точно това, от което се нуждае Вашето дете.

 

Разгледайте широката ни продуктова гама детски дрешки за момичета и изберете стилни блузи, панталони, рокли и други детски дрешки за момичета.