Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Пижами за момичета

Производител: Светли
Налични размери:
Детска пижамка с Анна и Елза на Светли в красиви цветове. Горната част е леко разкроена, в бял цвят , със щампа на Анна и Елза . Долната част е изчистена в цикламен цвят. Пижамата е с много удобна, със свободна кройка и ластик на талията. Материя 100% памук.Произход България Размери в..
13.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска пижамка на Светли в красиви цветове. Горната част е леко разкроена, в основен лилв цвят , с нежна фина щампа на Еднорог. Долната част е изчистена в цикламен цвят. Пижамата е с много удобна, със свободна кройка и ластик на талията. Материя 100% памук.Произход България ..
13.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска пижамка на Светли в красиви цветове. Горната част е леко разкроена, в основен цвят екрю, с нежна фина щампа на Мини. Долната част е в коралов цвят и е много удобна, със свободна кройка и ластик на талията. Материя 100% памук.Произход България Размери в см ..
13.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Детска пижама с дълъг ръкав  Сърничка за момиче на Съни кидс. Горната част е в бял цвят със щампа на сърничка отпред и оранжев кант. Долната част е изчистена в оранжево. Има ластик на талията и декоративни връзки и ластични маншети на крачолите с много удобна кройка.  Материята 100% памуче..
15.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Барбарони на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в светъл лилав цвят със щампа на Барбароните , с права кройка. Долнището е изчистено в по-тъмен нюанс на лилавото и ластик на талията.  Материя 100% памук. Произход България ..
20.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама със Скай на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в розов цвят със щампа на Скай, с права кройка. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията.  Материя 100% памук. Произход България Размер в см ..
20.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Детска пижама с дълъг ръкав  Еднорог за момиче на Съни кидс. Горната част е в бял цвят със щампа на еднорог отпред. Долната част е изчистена в лилав цвят. Има ластик на талията и декоративни връзки и ластични маншети на крачолите с много удобна кройка.  Материята 100% памучен рипс Произ..
15.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама Пони на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вариация в нюанс..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с дълъг ръкав със Скай на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените. Възможна е вариация в нюанса на основния..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с дълъг ръкав Принцеси на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна ..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска, памучна пижама с Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят. Възможна е ва..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама Костенурка с дълъг ръкав на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в розово  със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Цвета е нежно розово. Възможна ..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама Барбарони на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вариация в ..
14.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Ягодка на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в розов цвят със щампа на Ягодка, с права кройка. Долнището е в същият розов цвят с ластик на талията и щампа на ягодки по цялата си дължина.  Материя 100% памук. Произход ..
20.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Ягодка на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в цвят мента със щампа на Ягодка, с права кройка. Долнището е в същият цвят мента с ластик на талията и щампа на ягодки по цялата си дължина.  Материя 100% памук. Произход Бълга..
20.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Ягодка на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в жълт цвят със щампа на Ягодка, с права кройка. Долнището е в същият жълт цвят с ластик на талията и щампа на ягодки по цялата си дължина.  Материя 100% памук. Произход България ..
20.90лв.
Производител: Ива Текс
Налични размери:
Детска памучна пижама Сърчица на Ива Текс. Пижамата е изработена от памучна материя. Горната част е  в розов цвят със щампа на момиче с котенце, с права кройка. Долнището е в цвят екрю със щампа на сърца по цялата си дължина с ластик на талията. Материя 100% памук. Произход България ..
27.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Детска памучна пижамка Selfie Queen на Candy в розов цвят. Материята е мека и памучна-рипс. За градината или за вкъщи пижамката е много удобна и практична, има надпис на горнището и щампа на фотоапарат. Долнището е изчистено в розов цвят. Произход България Размер в см 12..
24.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят. Възможна е вар..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Налични размери:
Детска памучна пижама с любим герой Ягодка на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Цвета е розов. Възможна е вариация в нюанса на основния цв..
14.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Плътна, памучна пижамка Котенца на Candy  в основен бял цвят с розови кантове. Долнището е изчистено в розов цвят. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с..
16.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Детска, памучна пижамка Цветен свят на Candy с дълъг ръка. Пижамата е в основен бял цвят с розови кантове и има щампирани животинки по цялата дължина на горнището и долнището. За градината или за вкъщи пижамката е много удобна и практична, а цветовете и щампите са много красиви и се харесват от деца..
16.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Отлична плътна памучна пижамка на Candy. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи пижамката е много удоб..
16.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска памучна пижама с Мини на Светли с дълъг ръкав. Горната част е с щампирано изображение на Мини върху розово райе. Долнището е изчистено със свободна, удобна кройка в светлосив цвят със ластични маншети на крачолите . Материя 100% памук Произход България..
13.50лв.

Показани са 1 до 24 от 111 (5 страници)

Създайте неповторимия стил на Вашата малка принцеса с БГ Дрешки.

 

С нас пазаруването на детски дрешки за момичета и детски пижами за момичета е бързо, лесно и приятно занимание. Във всяка една от нашите категории, ние Ви предлагаме интересни модели детски дрешки за момичета.

 

Следете внимателно онлайн магазина ни, защото всеки сезон ние обновяваме колекциите детски дрешки за момичета. За да достигнат до Вас най-актуалните тенденции от света на детските дрешки за момичета.

 

А защо не и меки и комфортни детски пижами за момичета?

 

Посветихме този раздел на детските пижами за момичета. Защото нашите деца заслужават най-добрите детски дрешки за момичета, дори когато спят.

 

Детските пижами за момичета са за госпожици от 0 до 12 години. Както виждате, при нас можете да намерите различни варианти на детски пижами за момичета. Уникални цветови комбинации, допълнени от любимите анимационни герои.

 

Какви са предимствата на нашите детски пижами за момичета?

 

Прецизна изработка.

 

Нашите детски пижами за момичета са толкова меки и релаксиращи. Вашето дете може да се отпусне и да отпътува без проблем в света на сънищата.

 

Високо качество.

 

Отново залагаме на българските детски пижами за момичета. Изработени от най-добрите и качествени материали, българските детски пижами за момичета гарантират комфорта на Вашето дете.

 

Разнообразни стилове

 

Всички знаем, че понякога малките госпожици могат да бъдат много капризни. По тази причина, създадохме нашата нова колекция детски пижами за момичета. Удобни и стилни, детските пижами за момичета са точно това, от което се нуждае Вашето дете.

 

Разгледайте широката ни продуктова гама детски дрешки за момичета и изберете стилни блузи, панталони, рокли и други детски дрешки за момичета.