Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Платна за прохождане

Производител: Други
Платно за прохождане на Сими с текстилен печат, с надпис "Стъпвай смело!" и послание, стъпчици и пате на Сими. Чудесен тематичен артикул за незабравими спомени от първите стъпки на детето. Материя 50% памук и 50% полиестер Размер на платното 50/145 смПроизход България..
19.90лв.
Производител: Други
Платно за прохождане на Сими с текстилен печат, с надпис "Стъпвай смело!" и послание, стъпчици и Мини. Чудесен тематичен артикул за незабравими спомени от първите стъпки на детето. Материя 50% памук и 50% полиестер Размер на платното 50/145 смПроизход България..
19.90лв.
Производител: Други
Платно за прохождане на Сими с текстилен печат, с надпис "Стъпвай смело!" и послание, стъпчици и Мики маус на Сими. Чудесен тематичен артикул за незабравими спомени от първите стъпки на детето. Материя 50% памук и 50% полиестер Размер на платното 50/145 смПроизход България..
19.90лв.

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)

Първите стъпки са най-важните, които ще направи Вашето дете. Те са един скъп спомен, които ще пазите близко до сърцето си цял живот. Затова много родители обичат да го увековечат, поръчвайки платно за прохождане.

 Обикновено платната за прохождане са в размер 45 на 155 сантиметра. Представляват прецизно изработени платна с ръчна бродерия. Тя може да бъде всякаква и да включва стъпчици, името на детенцето и датата, на която е проходило за първи път.

 Разбира се, това са само някой от възможностите. Всичко зависи от клиента и каква е неговата идея. Например много платна за прохождане имат и надписи като: „Стъпвай смело”.

 Особеност на платната за прохождане е, че се изработват по поръчка на родителите или от близки за подарък.

 Какви платна за прохождане можете да откриете при нас?

 Ние от БГ Дрешки винаги сме се стремели да Ви предоставим най-доброто качество и изработка. Затова нашите платна за прохождане са изработени от 100% памук.

 Времето за изработка на всяко платно е 10 дни. Но предлагаме и експресна поръчка. 

 За повече информация, свържете се с нас на телефон: 0878 188 477.