Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 79лв. Пазарувай

Платна за прохождане

Производител: БГ ДРЕШКИ
Налични размери:
Платно с надпис "Стъпвай смело!" и стъпчици. По желание на клиента се бродира и името на детето, за него се заплаща по 0,70лв. на буква. При поръчка моля напишете в забележка /при завършване на поръчката има поле Забележка/ името на детето. От менютата цвят изберете цвета на бродерията, който желает..
18.00лв.
Производител: Експрес
Платно с надпис "Стъпвай смело!" и стъпчици на Експрес. Платното е бяло със розова бродерия, има и лентичка към него, която е отделно. Чудесен тематичен артикул за незабравими спомени от първите стъпки на детето. Материя 100% памукРазмер на платното 40/140см...
15.90лв.
Производител: БГ ДРЕШКИ
Налични размери:
Платно със стихче, стъпчици на детето и включено име. При поръчка моля напишете в забележка /при завършване на поръчката има поле Забележка/ името на детето. От менютата цвят изберете цвета на бродерията, който желаете. Време за изработка - 10 работни дни.Експресна поръчка до 3 работни дни +..
28.00лв.
                            Красиво платно за първите стъпки на прощъпулника.  С оригинален, индивидуален печат.Избирате дизайн за печат, добавяме името на Вашето дете. Така платното се превръща в най- важния елемент на това вълнуващо събитие - прощъпулника, когато детето ще напр..
28.00лв.
Производител: Експрес
Платно с надпис "Стъпвай смело!" и стъпчици на Експрес. Платното е бяло със светлосиня бродерия, има и лентичка към него, която е отделно. Чудесен тематичен артикул за незабравими спомени от първите стъпки на детето. Материя 100% памукРазмер на платното 40/140см. ..
15.90лв.

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)

Първите стъпки са най-важните, които ще направи Вашето дете. Те са един скъп спомен, които ще пазите близко до сърцето си цял живот. Затова много родители обичат да го увековечат, поръчвайки платно за прохождане.

 

Обикновено платната за прохождане са в размер 45 на 155 сантиметра. Представляват прецизно изработени платна с ръчна бродерия. Тя може да бъде всякаква и да включва стъпчици, името на детенцето и датата, на която е проходило за първи път.

 

Разбира се, това са само някой от възможностите. Всичко зависи от клиента и каква е неговата идея. Например много платна за прохождане имат и надписи като: „Стъпвай смело”.

 

Особеност на платната за прохождане е, че се изработват по поръчка на родителите или от близки за подарък.

 

Какви платна за прохождане можете да откриете при нас?

 

Ние от БГ Дрешки винаги сме се стремели да Ви предоставим най-доброто качество и изработка. Затова нашите платна за прохождане са изработени от 100% памук.

 

Времето за изработка на всяко платно е 10 дни. Но предлагаме и експресна поръчка. 

 

За повече информация, свържете се с нас на телефон: 0878 188 477.