Започнете пролетта с нови емоции и добавете много цвят в ежедневието на Вашето дете. Вече не е нужно да влагате цели дни в обикаляне по магазините в търсене на подходящи за сезона детски дрешки.

Ние от БГ Дрешки знаем колко е трудно да си родител, който търси най-доброто за своето дете. Затова и този сезон сме се постарали да Ви изненадаме с нашата НОВА колекция. Както винаги сме заложили на БЪЛГАРСКОТО. Подбрахме актуални и свежи детски дрешки от най-добрите български производители.

Какво ще откриете в нашата пролетна колекция?

Забавни принтове.

Може за нас възрастните да звучи странно, но малките детайли са това, което привличат децата към любимите им дрехи. Имате момиченце, което обожава розовия цвят? Но защо да има обикновена розова рокля, когато на нея може да има апликация от любимото й филмче?

Истината е, че децата обожават героите от любимите си анимации, филмчета и книжки. Сладки животни, свежи графики и много щури комбинации.

Този сезон детският свят ще владее модата! Детските дрешки ще са разчупени, свежи и с много красиви и забавни принтове.

Цветна феерия.

Много деца свързват зимата със студеното време и сивите тонове. Така я възприемат и дизайнерите на детски дрехи, които в зимните колекции залагат на по-тъмни нюанси.

За сметка на това пролетта е красива, разнообразна и изпълнена с цвят. Съчетаваща много неутрални и ярки цветове.

Разнообразие от дизайни

Както винаги, не изневерихме на себе си и този сезон. Нашият екип лично подбра някои от най-качествените и актуални детски дрешки.

Затова  Ви гарантираме, че в НОВАТА ни колекция ще намерите за всяко дете по нещо неповторимо. Разполагаме както с разнообразие от подходящи за сезона блузки, панталони, клинове, така и с много комплекти, роклички и поли.

Разгледайте нашия онлайн магазин още СЕГА и подарете на детето си красиво вдъхновение за пролетта!