Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Обувки и пантофи

Производител: Mat star
Налични размери:
Обувки/гуменки на MatStar, изработени  от висококачествена текстилна материя, в цвят тъмносин деним с интересен акцент и красива декорация в син цвят отсрани.  Имат 1 велкро лепенка, която позволява лесно и бързо обуване, гъвкава и стабилна подметка и предпазен гумен борд. Подходящи и практични за в..
12.90лв.

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)

Изборът на правилните детски обувки е винаги трудна задача.  Разбира се, на пазара можете да откриете голямо разнообразие от модели детски обувки за момчета. Всеки един от тях се различава по качеството, дизайна, използваните материали и ходилото.

 Особеност при малките деца и тинейджърите е, че крака им все още се развива и расте. Затова качеството на ходилото е най-важния елемент на детските обувки за момчета. Неговата форма трябва да е ергономична и да поддържа крака стабилен.

 

Какви са предимствата на българските детски обувки?

 

Не всеки родител е запознат с разликата между китайските и българските детски обувки за момчета. На пръв поглед и китайските и българските производители, предлагат голямо разнообразие от весели и цветни модели. Разликата идва от цената и качеството.

 Целта на китайските търговци е да бъдат конкурентно способни. Затова китайските детски обувки за момчета са изработени от материали с най-ниско качество. По този начин, те могат да предложат най-ниската цена на пазара.

 Докато българските производители на детски обувки за момчета, мислят за удобството на нашите малки деца. Те наблягат най-вече на качеството. Затова използват висококачествени материали като текстилна дишаща материя, естествена кожа и други.

 От тук идва и другата разлика между двата типа детски обувки за момчета. Заради разликата в качеството, българските детски обувки за момчета са много по-здрави и издържливи.

 

Какви детски обувки за момчета Ви предлагаме?

 

Ние от БГ Дрешки вярваме, че децата ни заслужават най-доброто. Затова в тази категория можете да разгледате нашите детски обувки за момчета. Общото между тях е, че са изработени от висококачествени материали.

 Всички детски обувки за момчета са с български произход и са налични в различни размери.