Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

За нас

За БГ Дрешки

Благодарим ТИ, че си тук и четеш това!

Ние сме БГ Дрешки – онлайн магазин за български детски дрешки и персонализирани артикули. Поставили сме си за цел да Ви предложим на едно място най-необходимото за комфорта и гардероба на Вашето дете. Разполагаме както с богат избор на бебешки дрешки и дрехи, така и с персонализирани и неперсонализирани халати, спални комплекти, комплекти за изписване, за кръщене, хавлии, пелени и много други.

С цел да бъдем наистина полезни на теб и семейството ти, разширихме продуктовия си асортимент с персонализирани продукти, на които можеш да избереш дизайна и да добавиш името на своето дете.

Искаме да те уверим, че всичките ни продукти са избрани лично от нашия екип с много старание и любов за теб и твоето дете. Подбрали сме някои от най-добрите и харесвани български производители, които съчетават високо качество с атрактивен дизайн.

Защо го правим?

Ние, също като теб, сме родители и разбираме желанието ти да направиш правилния избор за своето дете. Ето защо, нашата концепция е - български детски дрешки и персонализирани продукти на ДОСТЪПНИ цени.

Избрахме българските детски дрешки, защото са произведени в България, отличават се със своята качествена изработка и са на добра цена. Затова и можем да ти предложим уникални персонализирани продукти с най-доброто качество. Те се изработват индивидуално от нашия екип за всяко дете. Влагаме много старание, любов и внимание към детайлите, за да ти предложим най-доброто на българския пазар.

Държим да знаеш, че ние селектираме специално всеки един модел. Проверяваме материята и качеството, посочваме ги детайлно в описанието, мерим и попълваме информацията в таблицата с размери. Целта ни е да ти предоставим пълна информация, за да можеш да вземеш правилното решение.

Винаги сме готови и да те консултираме – по телефона, във Facebook страницата или чрез сайта ни. Всичко това правим, за да има повече детски усмивки и да останете наистина очаровани от избора си.

Не забравяйте да обърнете внимание и на нашия блог. В него даваме много полезни съвети за избора на детски дрешки и отглеждането на деца.

Ще се радваме, ако и ТИ станеш част от семейството на БГ Дрешки и заедно да изградим един по-прекрасен свят за нашите деца.

Отзиви на доволни клиенти