Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 89лв. Пазарувай

Комплекти за изписване

Производител: Baby Dji
Очарователен бебешки комплект за изписване или подарък за новородено в нежен цвят мента. Съдържа 7 части - пелена-портбебе /с вата/ с цип и тик-так копчета, гащеризонче, боди, шапка, лигавник, ръкавички и терлички. Продуктът е изработен от много нежна на допир висококачествена памучна мате..
55.90лв.
Производител: Морисмо
Комплект за изписване или подарък за момченце на Морисмо. Комплектът съдържа боди, ританки, лента за глава и пелена-портбебе. На шапката има нежна, красива, розова панделка. Размерът на дрешките е 56 см и са изработени от висококачествен интерлог. Портбебето е в основен бял цвят със сиви елементи и ..
52.90лв.
Производител: Комес кид
Летен комплект за изписване или подарък за новородено момиченце в 6 части на Комес в розов и бял цвят. Комплектът е изработен от много мека и приятна на допир памучна материя, подходяща за новородено. Съдържа рокля, лента за глава, боди, ританки, ръкавички, и пелена без вата пълнеж. Размер 56 с..
56.90лв.
Производител: Baby Dji
Baby Dji луксозен комплект за изписване в сив и бял цвят 7 части - пелена-портбебе /с вата/, гащеризонче, боди, шапка, лигавник, ръкавички и терлички. Продукта е изработен от висококачествена памучна материя подходяща за новородено. Комплекта е подходящ за сезон есен, пролет и лято.Размер 5..
55.90лв.
Производител: Морисмо
Комплект за изписване или подарък за момиченце за сезон Пролет/Лято на Морисмо. Комплектът съдържа жилетка , ританки, лента за глава и пелена-портбебе. На лентата за глава има нежна, красива, розова панделка. Жилетката е в бял цвят , със щампа на слонче и надпис. Има нежни къдри отдолу, як..
46.90лв.
Производител: Baby Dji
Baby Dji луксозен комплект за изписване в бежово 7 части - пелена-портбебе /с вата/, гащеризонче, боди, шапка, лигавник, ръкавички и терлички. Продукта е изработен от висококачествена памучна материя подходяща за новородено. Комплекта е подходящ за сезон есен, пролет и лято.Размер 50-56 смПр..
55.90лв.
Производител: Baby Dji
Очарователен бебешки комплект за изписване или подарък за новородено в зелен цвят. Съдържа 7 части - пелена-портбебе /с вата/ с цип и тик-так копчета, гащеризонче, боди, шапка, лигавник, ръкавички и терлички. Продуктът е изработен от много нежна на допир висококачествена памучна материя подходя..
55.90лв.
Производител: Baby Dji
Очарователен плюшен бебешки комплект за изписване или подарък за новородено момиченце в розов цвят. Съдържа 6 части - пелена-портбебе /с вата/ с цип и тик-так копчета, гащеризонче, боди, шапка, ръкавички и терлички. Продуктът е изработен от много нежна на допир и плътна топла вис..
55.90лв.
Производител: Морисмо
Комплект за изписване или подарък за момченце на Морисмо. Комплектът съдържа боди, ританки, шапка и пелена-портбебе. На бодито и пелената има надпис "Litlle star". Размерът на дрешките е 56 см и са изработени от висококачествен интерлог. Портбебето е в тъмносин цвят със светлосини елементи и бели зв..
52.90лв.
Производител: Морисмо
Комплект за изписване с пелена-портбебе, боди, ританки и лента. Бодито е в бял цвят и се закопчава с тик-так копченце на вратлето, има голяма фина кaртинка и надписи "Daddy"s princess". Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите , а кройката е тип потурки и е в сив цвят . Ле..
52.90лв.
Производител: Морисмо
Комплект за изписване или подарък за момченце на Морисмо. Комплектът съдържа боди, ританки, шапка и пелена-портбебе. На бодито и пелената има надпис "Litlle star". Размерът на дрешките е 56 см и са изработени от висококачествен интерлог. Портбебето е в бял цвят със светлосини елементи и бели звездич..
52.90лв.
Производител: Морисмо
Комплект за изписване или подарък за момченце на Морисмо. Комплектът съдържа боди, ританки, шапка и пелена-портбебе. На бодито и пелената има надпис "Litlle star". Размерът на дрешките е 56 см и са изработени от висококачествен интерлог. Портбебето е в бял цвят със тюркоазени елементи и бели звездич..
52.90лв.
Производител: Baby Dji
Унакално красив бебешки комплект за изписване подходящ за новородено момиченце. Производител Baby Dji. Комплектът съдържа рокля, чорапогащник, боди, ръкавички, чорапки, лента за главичка и пелена-портбебе. Изработен е от висококачествена памучна материя - интерлог, мека и нежна на допир. По роклята,..
82.00лв.
Производител: Baby Dji
Унакално красив бебешки комплект за изписване подходящ за новородено момиченце от 8 части. Производител Baby Dji. Комплектът съдържа рокля, ръкавички, чорапки, шапка, боди, ританки, лигавниче и пелена-портбебе. Изработен е от висококачествена памучна материя - интерлог, мека и нежна на допир. По рок..
62.00лв.
Производител: Комес кид
Комплект за изписване или подарък за новородено на Комес. Комплектът е изработен от много мека и приятна на допир памучна материя, подходяща за новородено. Съдържа боди, блузка с пришита папионка, ританки, елек, шапка, ръкавички и пелена с вата пълнеж. Размер 56 смМатерия 100% памукПроизход ..
63.90лв.
Производител: Baby Dji
Луксозен сет за новородено бебче, за подарък или изписване. Комплектът съдържа гащеризон, шапка, ръкавички, боди и порт-бебе. Гащеризонът е в основен цвят екрю и мента ленти и има бродирана коронка от лявата страна. Бодито е изчистено с къс ръкав в цвят екрю и ръкавичките също. Шапчицата е в цвят ек..
52.00лв.
Производител: Baby Dji
Луксозен сет за новородено бебче, за подарък или изписване. Комплектът съдържа гащеризон, шапка, ръкавички, боди и порт-бебе. Гащеризонът е в основен цвят екрю и бежови ленти и има бродирана коронка от лявата страна. Бодито е изчистено с къс ръкав в цвят екрю и ръкавичките също. Шапчицата е в цвят е..
52.00лв.
Производител: Baby Dji
Луксозен сет за новородено бебче, за подарък или изписване. Комплектът съдържа гащеризон, шапка, ръкавички, боди и порт-бебе. Гащеризонът е в основен цвят екрю и сини ленти и има бродирана коронка от лявата страна. Бодито е изчистено с къс ръкав в цвят екрю и ръкавичките също. Шапчицата е в цвят екр..
52.00лв.
Производител: Експрес
Красив комплект за изписване или подарък за момиченце от 9 части на Експрес. Съдържа рокля-туника с декорации, ританки, шапка-барета с панделка, ръкавички, боди с дълъг ръкав, буйки, лигавник, пелена с вата и възглавничка. Материя 100% памук /интерлог/Произход България ..
50.90лв.
Производител: Експрес
Красив комплект за изписване или подарък за момиченце от 9 части на Експрес. Съдържа рокля-туника с декорации, ританки, шапка-барета с панделка, ръкавички, боди с дълъг ръкав, буйки, лигавник, пелена с вата и възглавничка. Материя 100% памук /интерлог/Произход България ..
50.90лв.
Производител: Експрес
Налични размери:
Нежен и красив комплект от сукман, жилетка, ританки и лента за коса на Експрес /Неотекс/. Сукмана е бял със щампи на розови черешки , жилетката е в розов цвят с тик-так копченца, ританките също са с цвета на жилетката, а лентата за глава е розова с бяла панделка на която има същите розови черешки. О..
22.90лв.
Производител: Експрес
Нежен и красив комплект от жилетка, ританки, шапка и ръкавички на Експрес /Неотекс/. Жилетката е с розов гръб и ръкави, а отпред е бяла с нежна апликация на мече. Закопчава се с с тик-так копченца, за повече удобство. Ританките също са с цвета на жилетката, а именно розов, както и шапката и ръкавичк..
14.90лв.
Производител: Експрес
Красив комплект от жилетка, ританки, шапка и ръкавички на Експрес /Неотекс/ за момченце. Жилетката е със син гръб и ръкави, а отпред е бяла с нежна апликация на кученце. Закопчава се с с тик-так копченца, за повече удобство. Ританките също са с цвета на жилетката в син цвят, както и шапката и ръкави..
14.90лв.
Производител: Експрес
Нежен и красив комплект от жилетка, ританки, шапка и ръкавички на Експрес /Неотекс/. Жилетката е със син гръб и ръкави, а отпред е бяла с нежна апликация на кученце. Закопчава се с с тик-так копченца, за повече удобство. Ританките също са с цвета на жилетката, а имено син, както и шапката и ръкавичк..
14.90лв.

Показани са 1 до 24 от 84 (4 страници)

Един от най-съкровените моменти за родителите е раждането на бебето. За повечето майки това е най-вълнуващия ден в живота им, защото се срещат за първи път с най-ценното – детето. Детето, което са чакали 9 месеца или много повече, за да видят и да бъдат заедно. След раждането предстои още един много вълнуващ момент - срещата на бебето с роднините и тържественото му изписване. Ето защо повечето майки искат новороденото им бебе да бъде облечено и повито с най-хубавите и качествени дрешки на този специален ден.

Въпреки големият избор на бебешки комплекти за изписване, често родителите дълго време не могат да направят своя избор. Знаем колко е емоционален този момент за Вас. Първите няколко дни от живота на Вашето бебче са моменти, които ще запазите завинаги в сърцето си. Затова е изписването е празник, които няма да се повтори никога вече за Вашето бебе. Затова и бебешките комплекти за изписване имат символично значение за младите родители.

Това ще са дрешките, с които ще представите Вашия наследник на цялото семейство и ще го приветствате в живота си. Но ако все пак нямате идея на какво да заложите, не се притеснявайте да разгледате нашите комплекти за изписване още веднъж. Погрижили сме се да Ви дадем пълна информация за производителите, материята и размерите на всеки един комплект за изписване. Така можете да бъдете сигурни, че комплектите за изписване са не само качествени, но и специално подбрани от нашия екип. Лично сме тествали всеки един модел комплект за изписване, защото за нас е важно да бъдем съпричастни към Вашето щастие.

Изберете най-доброто за Вашето бебче с комплектите за изписване на БГ Дрешки!

Комплекти за изписване

Затова ние от BGdreshki сме селектирали за Вас най-доброто от българските и световните производители на бебешки комплекти за изписване. Лично сме проверили материите и качеството на всички комплекти за изписване, поместени в тази категория. Подбрали сме с грижа всеки един детайл в бебешките комплекти за изписване - дрешките, пелените и одеалцето, все едно избираме за нашето собствено дете.

Бебешките комплекти за изписване са изработени от 100% памучна антиалергична материя, която е подходяща и за най-чувствителната кожа. Всички комплекти могат да бъдат изработени от тънка или плътна памучна материя или памучен плюш. В зависимост от сезона, в който се ражда бебчето, Вие можете да изберете най-подходящия комплект за изписване. Класически елегантни или с детска щампа, бебешките комплекти за изписване са идеалното решение за този специален повод.

За момиче или за момче, BGdreshki Ви предлага богат избор от  бебешки комплекти за изписване. Забравете за дългото обикаляне по магазини! Сега бързо и удобно, само с натискането на един бутон, може да поръчате Вашите комплекти за изписване. За да бъде още по-лесно онлайн пазаруването, сме поставили филтри в лявата част на страницата. С тях лесно можете да изберете подходящите за Вас бебешки комплекти за изписване.

Но освен бебешки комплекти за изписване, при нас можете да откриете - роклички, гащеризони, боди, ритънки, блузка, камизолка, чорапки или терлички и други. При нас можете да откриете всичко необходимо за първите седмици на Вашето бебче. Защото знаем  колко е ограничено свободното време на една майка след раждането. И сме сигурни, че изборът на бебешки комплекти за изписване е само първата задача от многото.

И понеже искаме да Ви улесним възможно най-много, по-надолу сме описали какво ще откриете във всеки един от бебешките коплекти за изписване.

Ето и някои от нашите най-добри предложения за бебешки комплекти за изписване:

Бебешки комплекти за изписване на Baby Dji от 9 части – изработен е от висококачествена памучна плюшена материя в цвят сив меланж. Много стилен и различен. Комплектът за изписване съдържа портбебе с вата, което се закопчава с тик-так копченца, гащеризон с пришито елече, боди, шапка, лигавник, ръкавички и чорапки. Материята на всеки комплект е толкова нежна и мека, че ще се хареса на новороденото Ви дете още от първия досег с нея.

Бебешки комплекти за изписване на Baby Dji от 6 части в 3 цвята – бежово, синьо и сиво. Този комплект е уникален с дизайна на гащериозна, който е с пришити тиранти с комбинация с шапка, боди, лигавник и ръкавички. Много стилен и забележителен. Бебешкият комплект за изписване се предлага в два размера 50 см и 56 см  и се продава в красива подаръчна кутия.

Бебешки комплекти за изписване на Baby Dji с рокля 11 части – този комплект за изписване е уникално красив сет за малки госпожици. Той може да се ползва не само при самото изписване, а и дълго след това. Материята, от която е изработен е много мека и с високо качество.

Бебешкият комплект за изписване е подходящ за чувствителната бебешка кожа на новороденото. Моделът на комплекта е съобразен с повода, размерите и специалността на новият член на семейството.

В бебешкия комплекта за изписване има 2 комплекта дрешки – рокля в комбинация с шапка, чорапки и ръкавички, туника с ритънки и лента за главичка, лигавник, боди, порт-бебе и хавлия. Също така има и хавлията с пришита качулка и бродерия. Тя също може да се ползва по-дълго време - до 1 годинка или повече. Бебешкият комплект за изписване е опакован в голяма подаръчна кутия декорирана с панделка. Ако искате да подарите този впечатляващ комплект за изписване, това е най-добрият избор!

Бебешки комплекти за изписване на Baby Dji с рокля 9 части – прекрасен бебешки комплект за изписване за момиченце. Комплектът е декориран с нежна дантела и златни нишки. Той включва  красива рокля в комбинация с шапка, обувчици, боди, чорапогащник, ръкавички и порт бебе. Роклята е изработена от мека нежна памучна материя плюш или памук с еластан, декориран с дантела в различни цветове.

Портбебето също е направено в зависимост от сезона, когато е събитието съответно от плюш или памук с еластан.А след като умалее на дъщеричката Ви, можете да го ползвате като пелена. Този бебешки комплект за изписване е идеален подарък за новородена принцеса  - опакован в кутия и декориран с панделка.

Бебешките комплекти за изписване  са нещо много специално за повечето родители. Някои хора не отдават голямо значение на комплектите за изписване и това как ще бъде облечено детето им на самото изписване. Други обаче искат всичко да е прелестно до последния детайл. Бебешките комплекти за изписване са отличен начин да се направи незабравим спомен чрез снимки, които остават за цял живот или просто да подчертаят очарователността на новороденото.