Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Често задавани въпроси

За да улесним вашето пазаруване, изготвихме списък с най-често задавани от потребителите въпроси при избор и поръчки на продукти от онлайн магазин BGDRESHKI.COM


Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че се спрете на някоя от нашите идеи, то тогава с цел по- добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е задължителна. Тя е еднократна и след нея Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн с или без регистрация в сайта ни, по телефона, по мейл, в чат мрежата, както и на страницата ни във Фейсбук.

Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона или в чат мрежата?

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка и телефон за връзка. Разбира се, не пропускайте да отбележите наименованието на продукта, който сте избрали, цвета който сте избрали(ако има такъв) и подходящия за Вас размер.

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазин БГДРЕШКИ използва куриерските услуги на фирми "Speedy".

Каква е цената на куриерската услуга?

Цената до офис на куриер е около 4.50 лв, а до адрес е 5,90 лв и се начислява автоматично към поръчката.

Как да се ориентираме правилно с размерите?

Към всички дрешки е приложена таблица с подробни размери в сантиметри. Така можете да сравните мерките с дрешки на детето и да се ориентирате, кой е най-подходящ за него.

Мога ли да заменя или върна закупен продукт?

Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин Bgdreshki.com, има право да я върне/замени в 14 - дневен срок след получаването ù, но само ако са спазени следните условия: запазен добър търговски вид; запазени всички етикети, аксесоари (ако е имало такива). За подробна информация прочетете нашия раздел „Връщане и замяна“ ( https://bgdreshki.com/bg/payment-methods.html ).

Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина възможно най-скоро след изпращането на заявката.

Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт?

Специално за улеснение на Вас, нашите скъпи клиенти, сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка.