Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Гащеризони за момчета

Производител: Rach
Налични размери:
Бебешко гащеризонче на Rach в комбинация от основен сив  и тъмносин цвят, с надпис и меченце.  Изработено от висококачествен памучен рипс, със странично закопчаване по цялата дължина с тик так копчета, завършва с чорапче. Материя 100% памук Произход България Размер в см ..
21.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Бебешко гащеризонче на Rach в комбинация  от основен светло син и сив цвят, с надпис и меченце.  Изработено от висококачествен памучен рипс, със странично закопчаване по цялата дължина с тик так копчета, завършва с чорапче. Материя 100% памук Произход България Размер в см ..
21.90лв.
Производител: Морисмо
Налични размери:
Бебешки плътен гащеризон от капитон с принт на Пингвинчета в син и бял цвят на Морисмо.  Изработено от висококачествен плътен памучен капитон с принт на две сладки пингвинчета и снежинки от едната страна. Асиметрично закопчаване с тик-так копченца по цялата дължина , завършващо с чорапче. Матер..
20.90лв.
Производител: Други
Налични размери:
Бебешко плюшено гащеризонче на  Libebe в син цвят. Гащеризончето е много мекичко с бродерия на зайче и мече от едната страна. Закопчава се с тик-так копченца по цялата си дължина до крачолите и завършва с чорапче. Може да се облича върху боди, както и под яке или ескимос. Материята е 80% п..
23.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Бебешки гащеризон за момченца с Мече в балон на Candy в нежен бял цвят. Моделът е със сладурски принт на мече. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% памук...
15.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Бебешко гащериознче на Rach с цип в тъмносин цвят. Изработено от висококачествен памучен рипс, със закопчаване с цип по цялата дължина. Има стилни елементи на ръкавите и отпред.  Материя 100% памук Произход България Размер в см 50 56 62 ..
21.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Бебешко гащеризонче на Rach в комбинация  от основен тъмносин цвят и тюркоаз, с надпис и меченце.  Изработено от висококачествен памучен рипс, със странично закопчаване по цялата дължина с тик так копчета , завършва с чорапче. Материя 100% памук Произход България Размер в ..
21.90лв.
Производител: Експрес
Налични размери:
Много мек и пухкав бебешки гащеризон на Неотекс в цвят екрю. Гащеризона е с качулка с ушички, цип отпред и апликация на слонче. Може да се облича върху боди или други дрешки, както и под яке или ескимос. Материята е висококачестен плътен 100% памук.*Може да има вриация на бродери..
22.90лв.
Производител: Експрес
Налични размери:
Много мек и пухкав бебешки гащеризон на Експрес в син цвят. Гащеризона е с качулка с ушички, цип отпред и апликация на слонче. Може да се облича върху боди или други дрешки, както и под яке или ескимос. Материята е висококачестен плътен 100% памук.*Може да има вриация на бродерия..
22.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешки коледен гащеризон Моята първа Коледа на Светли. Има щампирано мече отпред и надпис, закопчава се странично , по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека, плътна, памучна материя, 100% памук /интерлог/. Произ..
19.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешки коледен гащеризон на Светли с принт на еленче държащо подаръци. Закопчава се странично , по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека, плътна, памучна материя, 100% памук /интерлог/. Произход България ..
19.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Бебешко плътно гащеризонче с качулка на Rach. Изработено от висококачествен фин памучен рипс, със закопчаване с тик-так копченца по средата. Има принт на двете ръкавчета с надпис "Baby" в цвят тюркоаз. Завършва с крачолче , с маншети на тях , на ръкавите и на врата в оранжев цвят.  Материя 95% ..
26.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Бебешки плътен гащеризон от капитон Born to Be Loved в бeжов цвят на Съни кидс.  Изработено от висококачествен плътен памучен капитон , със закопчаване с тик-так  копченца по средата. Има бродерия с надписи Born to Be Loved от едната страна, с маншет на крачолите , ръкавите и на врата..
13.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешко, финоватирано зимно гащеризонче на Светли за момченце. Моделът е в основен син цвят с интересна апликация на Мече в предната част и малки меченца по цялата си дължина , завършва с чорапче. Закопчава се асиметрично с копченца тик-так  по цялата дължина на гащеризона и на единия крачол.&n..
21.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешко, финоватирано зимно гащеризонче на Светли за момченце. Моделът е в основен бял цвят с интересна апликация на Мече в предната част и малки меченца по цялата си дължина , завършва с чорапче. Закопчава се асиметрично с копченца тик-так  по цялата дължина на гащеризона и на единия крачол.&n..
21.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешко, плътно гащеризонче на Светли за момченце. Моделът е в основен бял цвят с интересна апликация на Мече в предната част и малки меченца по цялата си дължина , завършва с чорапче. Закопчава се асиметрично с копченца тик-так  по цялата дължина на гащеризона и на единия крачол. Красив и..
21.50лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Бебешки гащеризон за момченца Слонче с балони на Candy в син и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на слонче. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% памук.&n..
15.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Бебешки гащеризон за момченца Best friends на Candy в светлосин и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на две мечета. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% п..
15.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Бебешки гащеризон за момченца Circus на Candy в жълт и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на циркови животни . Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% п..
15.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Бебешки гащеризон за момченца Bear на Candy в син и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на мече и самолет. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% памук...
15.90лв.
Производител: Baby Dji
Елегантен бебешки гащеризон с елек и папионка на  Baby Dji . Гащеризончето е в комбинация между бял и сив  цвят . Има пришит елек в  сив цвят с копчета и папионка с ластик,  която има възможност да се премахне .  Закопчаване с тик-так копчета  по цялата дължина и  ..
22.90лв.
Производител: Baby Dji
Елегантен бебешки гащеризон с елек и папионка на  Baby Dji . Гащеризончето е в комбинация между бял и бежов цвят . Има пришит елек в светло бежов цвят с копчета и папионка с ластик,  която има възможност да се премахне .  Закопчаване с тик-так копчета  по цялата дължина и  з..
22.90лв.
Производител: Плами
Налични размери:
Бебешки гащеризон мече с тротинетка за момче на Плами в син и бял цвят със сладурска апликация на мече. Гащеризончето е с удобно , асиметрично закопчаване по цялата дължина с тик-так копчета и завършва с чорапче. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см5662Дължина..
13.90лв.
Производител: Candy
Налични размери:
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е зелен с принт на жабки по цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100% памук.&nb..
14.90лв.

Показани са 1 до 24 от 64 (3 страници)