Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Candy

Производител: Candy
Детски къси панталонки на Candy в тъмносин цвят. За игра, у дома или за сън. Материя памук и еластанПроизход България  Размери см 86 92 98 104 110 116 Дължина панталонки от талия 26 ..
9.50лв.
Производител: Candy
Детски къси панталонки на Candy в тъмносив цвят. За игра, у дома или за сън. Материя памук и еластанПроизход България  Размери см 86 92 98 104 110 116 Дължина панталонки от талия 26 ..
9.50лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна,  бебешка пелена за момче на Candy в цвят екрю с чаровен принт на слон с хвърчило. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
12.90лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна,  бебешка пелена за момче на Candy в цвят екрю с чаровен принт на слон с Луна. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
12.90лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна,  бебешка пелена  за момиче Travel girl на Candy в розов цвят с чаровен принт на мече. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
12.90лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна,  бебешка пелена  за момиче на Candy в цвят екрю с чаровен принт на зайче с мече. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
12.90лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна,  бебешка пелена на Candy  за момиче в цвят екрю с чаровен принт на зайче с пеперуда. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
12.90лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна,  бебешка пелена за момиче на Candy в цвят екрю с чаровен принт на мече. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
12.90лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна,  бебешка пелена за момче на Candy в цвят екрю с чаровен принт на мече. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
12.90лв.
Производител: Candy
Бебешко боди от фин памучен рипс Happy days на Candy. Бодито е в цвят екрю с къс ръкав и има свеж принт на мече и коте и дъга. Закопчаването е на вратлето и на дъното с тик-так копченца. Материята е много нежна и комфортна, подходяща за чувствителната бебешка кожа.  Произход България ..
8.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди от фин памучен рипс Зайче на Candy. Бодито е в бял цвят с къс ръкав и има свеж принт на сладко зайче отпред. Закопчаването е на вратлето и на дъното с тик-так копченца. Материята е много нежна и комфортна, подходяща за чувствителната бебешка кожа.  Произход България ..
8.50лв.
Производител: Candy
Ажурено бебешко боди с къс ръкав на Candy. Бодито е изчистено в син цвят , закопчава се с тик-так копченца на дъното и на едното рамо. Материя 100%  висококачествен памук подходящ за новородено. Произход България Размер в см 74 80 86 ..
8.50лв.
Производител: Candy
Ажурено бебешко боди с къс ръкав на Candy. Бодито е изчистено в цвят екрю , закопчава се с тик-так копченца на дъното и на едното рамо. Материя 100%  висококачествен памук подходящ за новородено. Произход България Размер в см 74 80 86 ..
8.50лв.
Производител: Candy
Ажурено бебешко боди с къс ръкав на Candy. Бодито е изчистено в розов цвят , закопчава се с тик-так копченца на дъното и на едното рамо. Материя 100%  висококачествен памук подходящ за новородено. Произход България Размер в см 74 80 86 ..
8.50лв.
Производител: Candy
Ажурено бебешко боди с къс ръкав на Candy. Бодито е изчистено в бял цвят , закопчава се с тик-так копченца на дъното и на едното рамо. Материя 100%  висококачествен памук подходящ за новородено. Произход България Размер в см 74 80 86 ..
8.50лв.
Производител: Candy
Ажурено бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е изчистено в син цвят , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя 100%  висококачествен памук подходящ за новородено. Произход България Размер в см 56 62 68 ..
8.50лв.
Производител: Candy
Ажурено бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е изчистено в цвят екрю , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя 100%  висококачествен памук подходящ за новородено. Произход България Размер в см 56 62 68 ..
8.50лв.
Производител: Candy
Ажурено бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е изчистено в бял цвят , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя 100%  висококачествен памук подходящ за новородено. Произход България Размер в см 56 62 68 ..
8.50лв.
Производител: Candy
Ажурено бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е изчистено в розов цвят , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя 100%  висококачествен памук подходящ за новородено. Произход България Размер в см 56 62 68 ..
8.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване Котенца на Candy. Бодито е в цвят екрю със щампа на котенца по цялата си дължина,  закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размер в см ..
8.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване Сърчица на Candy. Бодито е в цвят екрю със щампа на деликатни, сърчица по цялата си дължина,  закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размер в..
8.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване Звездички на Candy. Бодито е в розов цвят със щампа на звездички и облачета по цялата си дължина,  закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Раз..
8.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди за момче с къс ръкав и предно закопчаване Кученца на Candy. Бодито е в син цвят със щампа на кученца по цялата си дължина,  закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размер в см ..
8.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди за момче с къс ръкав и предно закопчаване Букви на Candy. Бодито е в жълт цвят със щампа на букви по цялата си дължина,  закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размер в см ..
8.50лв.

Показани са 1 до 24 от 119 (5 страници)

Припомнете си сладостта на детството и започнете ново приключение с БГ Дрешки.

Ние сме щастливи, че в нашия онлайн магазин можем да Ви предложим някои от най-добрите български производители. В тази категория можете да откриете бебешки и детски дрешки на Candy.

Candy kids и Candy baby са брандове, които са част от компанията Сибел ЕООД. Фирмата е основана през 1991 година като първоначално се е занимавала с търговия. Едва през 1997 година развива своето собствено производство и се фокусира върху детските и бебешки дрешки.

Днес, една от основните цели на Candy е да направи децата истински щастливи. За тази цел, детските и бебешките детски Candy се отличават с цветни и красиви дизайни. Всички материи са специално подбрани от екипа на марката, което гарантира и високото качество на всеки техен продукт.

Изберете българското с Candy като поръчате любимите си артикули още СЕГА през нашия онлайн магазин.