Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Candy

Производител: Candy
Детски комплект на Candy от тънка памучна материя. Моделът е подходящ както за ежедневно обличане през по-топли пролетни дни, така и за ползване като пижамка. Има свеж на цвят мента и дизайн с чаровна щампа на цветни зебри . Материя памук и еластанПроизход България Размери в см ..
10.90лв. 14.50лв.
Производител: Candy
Бебешки ританки на Candy от много мека и комфортна памучна материя в 3 цвята със слончета на единия крачол. Имат шиток регулуращ се ластик на талията и се комбинират отлично с всякакви други дрешки. Материя 100% памукПроизход България Размер в см 50 56 62 ..
7.50лв.
Производител: Candy
Бебешки ританки Мечета на Candy от много мека и комфортна памучна материя в 3 цвята със щампа на мечета на единия крачол. Имат шиток регулуращ се ластик на талията и се комбинират отлично с всякакви други дрешки. Цветовете са: розов, бял и син. Материя 100% памукПроизход България Размер в ..
7.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон за момченца Слонче с балони на Candy в син и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на слонче. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% памук.&n..
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон за момченца с Мече в балон на Candy в нежен бял цвят. Моделът е със сладурски принт на мече. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% памук...
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон за момченца Слонче с хвърчило на Candy в нежен зелен и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на слонче. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог ..
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон за момиченце Жирафче с цветяс на Candy в розов и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на жирафче. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100..
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон за момиченце Зайче в саксия на Candy в цикламен и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на зайче. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100%..
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон за момиченце Зайче с цветяс на Candy в розов и бял цвят. Моделът е със сладурски принт на зайче. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% памук.&..
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е бял с принт на Цветя по цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100% памук. ..
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е екрю с принт на птичета и облачетапо цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100..
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон за момиченце  Мече в балон  на Candy в  бял цвят. Моделът е със сладурски принт на мече. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% ..
16.50лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон за момиченце Гъбка  на Candy в цвят праскова и бял цвят . Моделът е със сладурски принт на гъбка. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя интерлог - 100% п..
16.50лв.
Производител: Candy
Детски комплект на Candy от тънка памучна материя. Моделът е подходящ както за ежедневно обличане през по-топли пролетни дни, така и за ползване като пижамка. Има свежа комбинация на бял и син цвят с чаровна щампа на животни и надпис отпред. Материя памук и еластанПроизход България Размери..
14.50лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна , бебешка пелена за момиче на Candy в розов цвят с чаровен принт и надпис I LOVE MY MUMMY. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
13.90лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна , бебешка пелена за момче на Candy в син цвят с чаровен принт и надпис  I LOVE MY DADDY  . Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
13.90лв.
Производител: Candy
Красива, еднослойна,  бебешка пелена за момиче на Candy в цвят екрю с чаровен принт на мече. Изработена е от памучна материя (трико).  Подходяща за сезон пролет/лято. Материя 100% памук Размер 80/90 смНа снимката е сгъната! Произход България..
13.90лв.
Производител: Candy
Красива и нежна еднослойна пелена на Сибел /Candy/ за сезон пролет -лято . Пелената е изработена от много мек и комфортен памучен интерлок с принт на зайчета и розови акценти. Пелената е еднослойна и може да се ползва за всеки ден и навсякъде с бебето, за да го завие, в количката, в леглото или на д..
12.90лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е в бял цвят с принт на сладко Зайче с балони от едната страна   , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размери см ..
9.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е в цвят екрю  с принт на сладко Агънце  от едната страна   , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размери ..
9.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е в розов цвят с принт на Зайче с балони от едната страна   , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размери см 5..
9.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е в бял цвят с принт на Зайче с балони от едната страна   , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размери см 50 ..
9.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е в цвят екрю с принт на сладко Агънце от едната страна   , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размери см ..
9.50лв.
Производител: Candy
Бебешко боди с къс ръкав и предно закопчаване на Candy. Бодито е в светлосин цвят с принт на Мече с балони от едната страна   , закопчава се с тик-так копченца на дъното и отпред. Материя висококачествен памук подходящ за новородено, рипс Произход България Размери см ..
9.50лв.

Показани са 1 до 24 от 114 (5 страници)

Припомнете си сладостта на детството и започнете ново приключение с БГ Дрешки.

Ние сме щастливи, че в нашия онлайн магазин можем да Ви предложим някои от най-добрите български производители. В тази категория можете да откриете бебешки и детски дрешки на Candy.

Candy kids и Candy baby са брандове, които са част от компанията Сибел ЕООД. Фирмата е основана през 1991 година като първоначално се е занимавала с търговия. Едва през 1997 година развива своето собствено производство и се фокусира върху детските и бебешки дрешки.

Днес, една от основните цели на Candy е да направи децата истински щастливи. За тази цел, детските и бебешките детски Candy се отличават с цветни и красиви дизайни. Всички материи са специално подбрани от екипа на марката, което гарантира и високото качество на всеки техен продукт.

Изберете българското с Candy като поръчате любимите си артикули още СЕГА през нашия онлайн магазин.