Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Candy

Производител: Candy
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е бял с принт на Цветя по цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100% памук. ..
14.90лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е екрю с принт на Сърчица по цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100% памук.&n..
14.90лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е екрю с принт на птичета и облачетапо цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100..
14.90лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е зелен с принт на жабки по цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100% памук.&nb..
14.90лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е сив с принт на колички по цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100% памук.&nb..
14.90лв.
Производител: Candy
Бебешки гащеризон от фина качествена материя на Candy. Цветът е екрю с принт на животни по цялата си дължина. Закопчава се асиметрично по цялата дължина за по-лесно обличане и завършва с чорапче. Красив и удобен модел. Изработено е от много мека памучна материя 100% памук.&n..
14.90лв.
Производител: Candy
Отлична плътна памучна пижамка на Candy с принт на еднорози. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи пи..
17.90лв.
Производител: Candy
Отлична плътна памучна пижамка на Candy с принт на лебеди. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи пижа..
15.90лв.
Производител: Candy
Отлична плътна памучна пижамка на Candy с принт на жабки. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи пижам..
17.90лв.
Производител: Candy
Отлична плътна памучна пижамка на Candy с принт на тракторчета. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи..
15.90лв.
Производител: Candy
Отлична плътна памучна пижамка на Candy с принт на колички. Материята е мека и памучна, с разтегливост като рипс /интерлок/ и е с плътност подходяща за топли помещения през зимата и деца които се изпотяват с ватирани пижамки, но с тънките памучни им е студено. За градината или за вкъщи пиж..
17.90лв.
Производител: Candy
Плътна, детска памучна пижама на Candy в син цвят. Материята е  памучна-интерлог. Има щампа отпред на горната част , а долнището е изчистено в син цвят. Произход България Размер в см 122 128 134 140 146 152 ..
25.90лв.
Производител: Candy
Бебешки сет Животни  на Candy от 2 части за момченца за всеки ден, за изписване или подарък. Комплектът се състои от  жилетка и ританки. Жилетка е в цвят екрю със щампа на животни по цялата си дължина с  тик-так копченца по средата за по лесно закопчаване. Ританките са изчистени ..
15.90лв.
Производител: Candy
Бебешки сет Колички на Candy от 2 части за момченца за всеки ден, за изписване или подарък. Комплектът се състои от  жилетка и ританки. Жилетка е в сив меланж със щампа на колички по цялата си дължина с  тик-так копченца по средата за по лесно закопчаване. Ританките са изчистени в жъл..
15.90лв.
Производител: Candy
Бебешки сет Тракторчета на Candy от 2 части за момченца за всеки ден, за изписване или подарък. Комплектът се състои от  жилетка и ританки. Жилетка е в бял цвят със щампа на тракторчета по цялата си дължина с  тик-так копченца по средата за по лесно закопчаване. Ританките са изчистени..
15.90лв.
Производител: Candy
Бебешки сет Еднорог на Candy от 2 части за момиченце за всеки ден, за изписване или подарък. Комплектът се състои от  жилетка и ританки. Жилетка е в светлорозов цвят със щампа на еднорози и облачета по цялата си дължина с  тик-так копченца по средата за по лесно закопчаване. Ританките..
15.90лв.
Производител: Candy
Бебешки сет Птиченца на Candy от 2 части за момиченце за всеки ден, за изписване или подарък. Комплектът се състои от  жилетка и ританки. Жилетка е в цвят екрю със щампа на птичета и облачета по цялата си дължина с  тик-так копченца по средата за по лесно закопчаване. Ританките с..
15.90лв.
Производител: Candy
Бебешки сет Сърца на Candy от 2 части за момиченце за всеки ден, за изписване или подарък. Комплектът се състои от  жилетка и ританки. Жилетка е в цвят екрю със щампа на шарени сърца по цялата си дължина с  тик-так копченца по средата за по лесно закопчаване. Ританките са изчисте..
15.90лв.
Производител: Candy
Бебешко боди Super little adventurers от фин памучен рипс на Candy, вбял цвят. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурскa щампa на животни в кола. Закопчаването е на вратлето с тик так копченца. Материята е много нежна и комфортна, подходяща за чувствителната бебешка кожа.  Произход Българи..
8.90лв.
Производител: Candy
Бебешко боди Basketball tiger от фин памучен рипс на Candy, в син цвят. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурскa щампa на жирафче. Закопчаването е на вратлето с тик так копченца. Материята е много нежна и комфортна, подходяща за чувствителната бебешка кожа.  Произход България разм..
8.90лв.
Производител: Candy
Бебешко боди Little giraffe от фин памучен рипс на Candy, в жълт цвят. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурскa щампa на жирафче. Закопчаването е на вратлето с тик так копченца. Материята е много нежна и комфортна, подходяща за чувствителната бебешка кожа.  Произход България размер в с..
8.90лв.
Производител: Candy
Бебешко боди Miracles around us от фин памучен рипс на Candy, в цвят екрю. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурскa щампa на мишле. Закопчаването е на вратлето с тик так копченца. Материята е много нежна и комфортна, подходяща за чувствителната бебешка кожа.  Произход България размер в..
8.90лв.
Производител: Candy
Бебешко боди  Me and my best friend от фин памучен рипс на Candy, в бял цвят. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурскa щампa на коте. Закопчаването е на вратлето с тик так копченца. Материята е много нежна и комфортна, подходяща за чувствителната бебешка кожа.  Произход България р..
8.90лв.
Производител: Candy
Бебешко боди  Kiss me от фин памучен рипс на Candy, в розов цвят. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурскa щампa на мече. Закопчаването е на вратлето с тик так копченца. Материята е много нежна и комфортна, подходяща за чувствителната бебешка кожа.  Произход България размер в см68..
8.90лв.

Показани са 1 до 24 от 159 (7 страници)

Припомнете си сладостта на детството и започнете ново приключение с БГ Дрешки.

Ние сме щастливи, че в нашия онлайн магазин можем да Ви предложим някои от най-добрите български производители. В тази категория можете да откриете бебешки и детски дрешки на Candy.

Candy kids и Candy baby са брандове, които са част от компанията Сибел ЕООД. Фирмата е основана през 1991 година като първоначално се е занимавала с търговия. Едва през 1997 година развива своето собствено производство и се фокусира върху детските и бебешки дрешки.

Днес, една от основните цели на Candy е да направи децата истински щастливи. За тази цел, детските и бебешките детски Candy се отличават с цветни и красиви дизайни. Всички материи са специално подбрани от екипа на марката, което гарантира и високото качество на всеки техен продукт.

Изберете българското с Candy като поръчате любимите си артикули още СЕГА през нашия онлайн магазин.