Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Бебешки комплекти

Производител: Севтекс
Налични размери:
Фино ватиран детски комплект от блузка и долнище Paw Patroна на Севтекс. Блузката е в син цвят и е със щампа на любимите  герои от  Paw Patro. Долнището е в тъмносин цвят с ластични маншети на крачолите и ластик на талията.  Материя памук и еластан с фина вата/ мъх от вътрешната ..
45.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Фино ватиран детски комплект Street Counture на Rach . Блузката е комбинация от основен бежов цвят със зелен ръкав от едната страна и щампа отпред.  Долнището е в основен зелен цвят, с ластични маншети на крачолите и ластик на талията и много удобна кройка. Материя 95% памук , 5% еластан с..
39.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешки коледен комплект от 3 части Merry Christmas на Светли. Бодито е в наситен червен цвят със сладурска апликация на Мече и надпис Merry Christmas. Панталонките и шапката са от весела свежа комбинация червено и бяло в тон с празничното облекло. Сета е много красив и отличен за подарък, коледна ф..
23.50лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Бебешки комплект за момче от боди и ританки Слонче на Съни Кидс. Бодито е в цвят тюркоаз има щампа на слонче от едната страна. Закопчава се по средата и на дъното с тик-так копчета. Ританките са в сив цвят с широк обръщащ се ластик на талията и завършват с чорапче. Комплекта е изработен от нежн..
15.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Бебешки комплект за момче от боди и ританки Слонче на Съни Кидс. Бодито е в зелен цвят има щампа на слонче от едната страна. Закопчава се по средата и на дъното с тик-так копчета. Ританките са в тъмносин цвят с широк обръщащ се ластик на талията и завършват с чорапче. Комплекта е изработен от н..
15.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Бебешки комплект за момче от боди и ританки Слонче на Съни Кидс. Бодито е в бял цвят има щампа на слонче от едната страна. Закопчава се по средата и на дъното с тик-так копчета. Ританките са в цвят тюркоаз с широк обръщащ се ластик на талията и завършват с чорапче. Комплекта е изработен от нежн..
15.90лв.
Производител: Плами
Налични размери:
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами. Жилетката е в основен бял цвят с кант в цвят мента, закопчава с тик-так копчета. Има сладурски принт на Слонче със самолет. Ританките са с маншетен ластик на талията и с чорапче на крачолите в цвят мента. Комплектът е изработен от..
10.90лв.
Производител: Плами
Налични размери:
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами. Жилетката е в основен бял цвят и син кант и се закопчава с тик-так копчета. Има сладурски принт на Мече ,което кара тротинетка. Ританките са с маншетен ластик на талията и с чорапче на крачолите в син цвят. Комплектът е изработен ..
10.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешки коледен комплект от 3 части  Моята първа Коледа на Светли. Бодито е в бял цвят с червени кантове по края и сладурска апликация на Мече и надпис Моята първа Коледа. Панталонките са изчистени в червен цвят , както и шапката. Сета е много красив и отличен за подарък, коледна фотосесия или ..
23.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Финоватиран коледен комплект от 2 части Еленче на Светли. Блузката е в червен цвят със сладурска апликация на коледно еленче. Панталончето е изчистено в червен цвят с 2 джобчета и ластични маншети на крачолите. И блузката и панталончето са от плътна памучна материя с фина вата/ мъх от вътрешната стр..
29.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Финоватиран коледен комплект от 2 части  Меченце на Светли. Блузката е в червен цвят със сладурска апликация на коледно мече. Панталончето е изчистено в червен цвят с 2 джобчета и ластични маншети на крачолите. И блузката и панталончето са от плътна памучна материя с фина вата/ мъх от вътрешнат..
29.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешки коледен комплект от 3 части  Моята първа Коледа на Светли. Бодито е в наситен червен цвят със сладурска апликация на Мече и надпис Моята първа Коледа. Панталонките са изчистени в червен цвят , както и шапката. Сета е много красив и отличен за подарък, коледна фотосесия или за самия праз..
23.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешки коледен комплект от 3 части с Дядо Коледа на Светли. Бодито е в наситен червен цвят със сладурска апликация на Дядо Коледа  и еленче. Панталонките са изчистени в червен цвят , както и шапката. Сета е много красив и отличен за подарък, коледна фотосесия или за самия празник. Материя..
23.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешки коледен комплект от 3 части, на Светли. Бодито е в наситен червен цвят със сладурска апликация на Еленче държащо в скута си коледни подаръци. Панталонките са изчистени в червен цвят , както и шапката. Сета е много красив и отличен за подарък, коледна фотосесия или за самия празник. Материята..
23.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детски плътен комплект от блузка и долнище на Светли. Блузката е в сив цвят и с щампа на любимите герои от Paw Patrol. Долнището е в черен цвят, с ластични маншети на крачолите и ластик на талията и два джоба.  Материя 95% памук и 5% еластан . Произход България Размери см ..
31.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Бебешки комплект от жилетка и ританки  Мече с балони на Светли. Жилетката е в основен син цвят и принт на мече с балони. Закопчава се по средата с тик-так копчета Ританките са с обръщаш се ластик на талията и с чорапче на крачолите в същият син цвят. Комплектът е израбо..
21.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Бебешки комплект за момче от боди и ританки Слонче на Съни Кидс. Бодито е в син цвят има щампа на слонче от едната страна. Закопчава се по средата и на дъното с тик-так копчета. Ританките са в по- тъмен син цвят с широк обръщащ се ластик на талията и завършват с чорапче. Комплекта е изработен от&nbs..
15.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Бебешки комплект за момче от боди и ританки Слонче на Съни Кидс. Бодито е в бял цвят и има щампа на слонче от едната страна. Закопчава се по средата и на дъното с тик-так копчета. Ританките са в оранжев цвят с широк обръщащ се ластик на талията и завършват с чорапче. Комплекта е изработен от не..
15.90лв.
Производител: Съни кидс
Налични размери:
Бебешки комплект за момиче от боди и ританки Слонче с панделка на Съни Кидс. Бодито има щампа на слонче от едната страна. Закопчава се по средата и на дъното с тик-так копчета. Ританките са в син цвят с широк обръщащ се ластик на талията и завършват с чорапче. Комплекта е изработен от нежна и м..
15.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Финоватиран детски комплект от блузка и долнище с Чейс на Севтекс. Блузката е в петролен цвят и е с щампа на любимият герой Чейс. Долнището е в цвят петрол  с ластични маншети на крачолите и ластик на талията.  Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Произход ..
43.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Фино ватиран детски комплект от блузка и долнище с Чейс на Севтекс. Блузката е в зелен цвят и е с щампа на любимият герой Чейс. Долнището е в  зелен цвят с ластични маншети на крачолите и ластик на талията.  Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Произход Бъл..
43.90лв.
Производител: Морисмо
Налични размери:
Бебешки комплект от две части -жилетка и ританки от плътна материя -капитон ,подходяща за новородено на Морисмо. Жилетката е в бял и жълт цвят с щампа на Мече с балони, закопчава с тик-так копчета. Ританките са с обръщаш се широк ластик на талията и с чорапче на крачолите, в красив и нежен..
23.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски комплект от блузка и долнище Street couture за момче на Rach. Блузката е в  бял цвят с надпис отпред. Има тик-так копчета за закопчаване на рамото за по-лесно обличне. С ластични маншети на яката , ръкавите и талията. Долнището е изчистено в син цвят с интересни джобчета отпред..
35.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Детски комплект Dont stop until you get yours от блуза и панталонче на Rach. Блузката е в основен цвят екрю  с надпис отпред , единия ръкав е в зелен , а другият в жълт цвят.  Има тик-так копчета за закопчаване на рамото за по-лесно обличне.  Долнището е изчистено в  цвят гр..
29.90лв.

Показани са 1 до 24 от 122 (6 страници)

Очаквате своето първо детенце? Не знаете от какви бебешки дрехи ще се нуждае?

Ние от БГ Дрешки вярваме, че младите родители заслужват подкрепа. Затова сме си поставили за цел да Ви предложим бебешки дрехи с най-високо качество. Избрали сме да работим с най-добрите български производители.

Така можем да Ви гарантираме, че при нас ще откриете не само най-красивите и качествени бебешки дрехи, но и всичко необходимо за Вашето бебче.

Какво трябва да знаете за бебешките дрехи?

По правило бебетата израстват изключително бързо и само след няколко обличания бебешките дрехи  му умаляват. Това може да е не само стресиращо, но и объркващо за младите родители.

Добър и практичен вариант е закупуването на различни бебешки комплекти за момчета. Така ще имате различни дрешки за преобличане и съчетаване помежду си.

В тази категория можете да разгледате нашите бебешки комплекти за момчета.

Свежи цветове, спортни мотиви и много забавни апликации.

С нашите бебешки комплекти за момчета, Вашето малко дете ще се чувства страхотно. И ще може да започне да опознава големия свят без дискомфорт от дразнещи материи и етикети.

Освен това нашите бебешки комплекти за момчета са изцяло българско производство, което е допълнителна гаранция за високото им качество. Нуждаете се от професионален съвет? Свържете се с нас на телефон: 0878 188 477 и нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат с избора на бебешки дрехи.