Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Плами

Производител: Плами
Бебешко боди потник на Плами. Моделът е с долно закопчаване. Удобно и практично за самостоятелно ползване през лятото или за обличане под други дрешки през другите сезони. Материя 100% висококачествен памук.Цветове: бял (бяло със зелен кант), зелен, син, жълт, розов (бяло с розов кант..
5.50лв.
Производител: Плами
Бебешко боди за момчета на Плами в бял цвят със сладурска апликация на Бъгс Бъни със сив кант. Бодито е с удобно , асиметрично закопчаване по цялата дължина с тик-так копчета и на дъното. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см 56 62 ..
8.50лв.
Производител: Плами
Бебешко боди за момчета на Плами в бял цвят със сладурска апликация на Мече в лодка със син кант. Бодито е с удобно , асиметрично закопчаване по цялата дължина с тик-так копчета и на дъното. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см 56 6..
8.50лв.
Производител: Плами
Бебешко боди на Плами в бял цвят със сладурска апликация на Мече с Луна с жълт кант. Бодито е с удобно , асиметрично закопчаване по цялата дължина с тик-так копчета и на дъното. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см 56 62 ..
8.50лв.
Производител: Плами
Бебешко боди за момиче на Плами в бял цвят със сладурска апликация на Мече на сърф с розов кант. Бодито е с удобно , асиметрично закопчаване по цялата дължина с тик-так копчета и на дъното. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см 56 ..
8.50лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами за момиче. Жилетката е в основен бял цвят с розов кант и ръкави и се закопчава с тик-так копчета. Има сладурски принт на Мече на сърф. Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в розов цвят. Комплектът е изработен о..
10.90лв.
Производител: Плами
Бебешки ританки от фин памучен рипс на Плами. Ританките са с широк удобен ластик на талията, който се регулира с обръщане. Разтегливи, комфортни и многоцветни, подходящи за всеки ден ританки. Материя 100% памукЦветове: зелен , син, жълт, розов, бял, сив , тюркоаз и оранжев Произход България..
4.90лв.
Производител: Плами
Бебешки ританки от памучна материя на Плами. Ританките са с удобен ластик на талията и завършват с чорапче. Разтегливи, комфортни и многоцветни, подходящи за всеки ден ританки. Цветовете са син, мента, тюркоаз, розов и бежов. Материя 100% памук Произход България Размери см 56 ..
3.90лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами. Жилетката е в основен бял цвят и сив кант и се закопчава с тик-так копчета. Има сладурски принт на Бъгс Бъни. Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в сив цвят. Комплектът е изработен от нежна и мека на доп..
10.90лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами. Жилетката е в основен бял цвят и син кант и се закопчава с тик-так копчета. Има сладурски принт на Мече ,което кара лодка. Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в син цвят. Комплектът е изработен от нежна ..
10.90лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами. Жилетката е в основен бял цвят и жълт кант и се закопчава с тик-так копчета. Има сладурски принт на Мече с Луна. Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в жълт цвят. Комплектът е изработен от нежна и мека на..
10.90лв.
Производител: Плами
Бебешко боди за момче на Плами в бял цвят със сладурска апликация на Мики с Луна със син кант. Бодито е с удобно закопчаване с тик-так копчета само на дъното. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см 68 74 80 86 ..
8.50лв.
Производител: Плами
Бебешко боди за момиче на Плами в бял цвят със сладурска апликация на  Мини със сърце и розов кант. Бодито е с удобно закопчаване с тик-так копчета само на дъното. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см 68 74 80 ..
8.50лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами с овчици. Жилетката е в основен розов цвят и е с тик-так копчета. Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в розов цвят. Комплектът е изработен от нежна и мека на допир памучна материя. Произход България ..
10.90лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами с животни. Жилетката е в основен бял цвят и син кант и се закопчава с тик-так копчета. Има принт на различни животни . Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в син цвят. Комплектът е изработен от нежна и мек..
10.90лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами с динозавърчета. Жилетката е в основен бял цвят и кант в цвят мента и се закопчава с тик-так копчета. Има принт на динозавърчета. Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в цвят мента. Комплектът е изработен от неж..
10.90лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами със зайчета и зеленчуци. Жилетката е в основен бял цвят и зелен кант и се закопчава с тик-так копчета. Има принт на различни зайчета и зелени зеленчуци. Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в зелен цвят. Комплектът&..
10.90лв.
Производител: Плами
Бебешки комплект жилетка и ританки на Плами с овчици. Жилетката е в основен бял цвят и жълт кант и се закопчава с тик-так копчета. Има принт на овчици. Ританките са с ластик на талията и с чорапче на крачолите в жълт цвят. Комплектът е изработен от нежна и мека на допир..
10.90лв.
Производител: Плами
Детска хавлия за кръщене на Плами от качествена плътна хавлиена материя 100% памук. Хавлията има пришита качулка, на която има красива тематична бродерия. Размер 90/90 см Произход България..
19.90лв.
Производител: Плами
Детска хавлия за кръщене на Плами от качествена плътна хавлиена материя 100% памук. Хавлията има пришита качулка, на която има красива бродерия на ангелче. Размер 90/90 см Произход България..
19.90лв.
Производител: Плами
Бебешка жилетка на Плами от много мека и комфортна памучна материя. Закопчава се с тик-так копченца и се комбинира отлично с ританките или всякакви други бебешки дрешки. Материя 100% памук Цветове: син, оранжев, зелен , жълт, розов, сив, бял, тюркоаз Произход България размер в с..
5.90лв.
Производител: Плами
Бебешки гащеризон за момче на Плами в мента и бял цвят със сладурска апликация на Мики с мече. Гащеризончето е с удобно , асиметрично закопчаване по цялата дължина с тик-так копчета и завършва с чорапче. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см5662Дължина гащеризон4650..
13.90лв.
Производител: Плами
Бебешки гащеризон за момиче на Плами в розов и бял цвят със сладурска апликация на  Мини. Гащеризончето е с удобно , асиметрично закопчаване по цялата дължина с тик-так копчета и завършва с чорапче. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см5662Дължина гащеризон4650..
13.90лв.
Производител: Плами
Бебешки гащеризон за момиче на Плами в праскова и бял цвят със сладурска апликация на Мини. Гащеризончето е с удобно , асиметрично закопчаване по цялата дължина с тик-так копчета и завършва с чорапче. Изработено е от фин рипс, 100% памук Произход България Размери см5662Дължина гащеризон4650&nb..
13.90лв.

Показани са 1 до 24 от 44 (2 страници)