Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Други

Производител: Други
Спортно - елегантни детски сандали от качествена еко кожа в нежен златист цвят. Сандалите са с отворена пета и отворена предна част осигуряваща комфорт на стъпалото и глезена с равна гъвкава подметка и добро сцепление. Изработени от еко кожа с велкро лепка за пристягане и корекция.  Л..
29.90лв. 65.00лв.
Производител: Други
Спортно - елегантни детски сандали от качествена еко кожа в нежен бежов цвят. Сандалите са с отворена пета и отворена предна част осигуряваща комфорт на стъпалото и глезена с равна гъвкава подметка и добро сцепление. Изработени от еко кожа с велкро лепка за пристягане и корекция.  Лек..
29.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Комфортни детски сандали за момченце в комбинация от син и тъмносин цвят. Сандалите са с затворена задна част с равна гъвкава подметка , изработени от качествена еко кожа с модерен дизайн . Вътрешната част е с ортопедична стелка , отворена предна част която предава комф..
39.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени детски сандали за момченце в комбинация от син и тъмносин цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от качествена еко кожа с модерен дизайн . Вътрешната част е с ортопедична стелка която предава комфорт на стъпалото и гле..
39.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Спортно - елегантни детски сандали от естествена кожа с коркова подметка в черен цвят. Сандалите са с отворена пета ,с равна коркова подметка , много леки и комфортни. Горната част е изработена от естествена кожа с катарами за пристягане и корекция на две места.Очарователен ..
39.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Спортно - елегантни детски сандали от естествена кожа с коркова подметка в нежен розов цвят. Сандалите са с отворена пета ,с равна коркова подметка , много леки и комфортни. Горната част е изработена от естествена кожа с катарами за пристягане и корекция на две места.Очарова..
39.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени сандали от Естествена кожа за момченце в комбинация от очарователен дизайн в черен цвят.  Затворен тип шити  сандалки , изработени от 100% Естествена кожа с велкро лепка за пристягане и корекция, с гъвкава подметка и добро сцепление. Комфортен , уютен и с..
39.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени сандали от Естествена кожа за момченце в комбинация от очарователен дизайн в с наситен син цвят.  Затворен тип шити  сандалки  изработени от  100% Естествена кожа с велкро лепка за пристягане и корекция, с гъвкава подметка и добро сцепление. Ком..
39.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени сандали от Естествена кожа на за момиченце с очарователен дизайн в жълт цвят. Изработени от  100% Естествена кожа с велкро лепка за пристягане и корекция, с гъвкава подметка и добро сцепление. Комфортен , уютен и стилен модел за всеки ден.  Състав:Есте..
49.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Цветни детски сандали за момиченце от естествена кожа. Сандалките да затворени отпред  с равна гъвкава подметка изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е с ортопедична стелка, която им предава комфорт ..
39.90лв. 45.00лв.
Производител: Други
Стилни детски сандали за момиченце от естествена кожа в жълт цвят. Сандалките да затворени отпред  с равна гъвкава подметка изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е с ортопедична стелка, която им пред..
39.90лв. 45.00лв.
Производител: Други
Стилни детски сандали за момиченце от естествена кожа в златист цвят. Сандалките да отворени отпред  с равна гъвкава подметка изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е с ортопедична стелка, която им пр..
49.90лв. 68.00лв.
Производител: Други
Стилни детски сандали за момиченце от естествена кожа на цветни точки. Сандалките да отворени отпред  с равна гъвкава подметка изработени от естествена кожа с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е с ортопедична стелка, която им п..
39.90лв. 50.00лв.
Производител: Други
Стилни детски затворени сандали за момиченце в розов цвят. Обувките са с равна гъвкава подметка изработени от естествена кожа с гумиран борд , с лепки за пристягане и корекция според ширината на крачето за лесно обуване. Вътрешната част е с ортопедична стелка, която им предава комфорт..
49.90лв. 68.00лв.
Производител: Други
Затворени детски сандали от качествена Еко кожа в сив цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от Еко кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето и с  много добро сцепление на подметката. Вътрешната част е с ..
39.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Затворени детски сандали от качествена еко  кожа в комбинация от червен и черен цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка и добро сцепление , изработени от Еко кожа и плюш с лепка за пристягане и корекция от двете страни . Вътрешната част е с ортопе..
39.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Затворени детски сандали от качествена еко  кожа в нежен розов цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка и гумиран борд, изработени от Еко кожа с лепка за пристягане и корекция от двете страни . Вътрешната част е с ортопедична стелка която им п..
39.90лв. 60.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени сандали от Естествена кожа за момченце в комбинация от бял и тъмносин цвят. Изработени от  100% Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето с гъвкава подметка и добро сцепление. Комфортен , уютен и стилен модел за всеки д..
59.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени бебешки сандали тип босо краче от Естествена кожа за момченце в маслинено кафяв цвят. Този тип обувка, позволява на всички мускули, сухожилия и кости на стъпалото да бъдат включени в походката, както е при ходене с боси крака, което  допринася за здравословното раз..
59.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени бебешки сандали тип босо краче от Естествена кожа за момченце в комбинация от бял и син цвят. Този тип обувка, позволява на всички мускули, сухожилия и кости на стъпалото да бъдат включени в походката, както е при ходене с боси крака, което  допринася за здравослов..
49.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени бебешки сандали тип босо краче от Естествена кожа за момченце в тъмносин цвят. Този тип обувка, позволява на всички мускули, сухожилия и кости на стъпалото да бъдат включени в походката, както е при ходене с боси крака, което  допринася за здравословното развитие н..
49.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Комфортни затворени детски сандали от Естествена кожа за момченце в тъмносин цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от  100% Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Вътрешната част е с ..
59.90лв. 75.00лв.
Производител: Други
Затворени детски сандали от Естествена кожа в комбинация от черен цвят и оранжеви мотиви . Сандалите са затворен тип с равна гъвкава подметка , изработени от Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето и добро сцепление на подметката. Вътреш..
39.90лв. 45.00лв.
Производител: Други
Затворени детски сандали от Естествена кожа в наситен червен цвят. Сандалите са затворен тип  с равна гъвкава подметка , изработени от Естествена кожа с лепка за пристягане и корекция,  според ширината на крачето. Вътрешната част е с ортопедична стелка която и..
29.90лв. 35.00лв.

Показани са 1 до 24 от 184 (8 страници)