Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 89лв. Пазарувай

Комтекс

Производител: Комтекс
Детска, памучна пижама Tik Tok на Комтекс. Горнището е в розов цвят със сладурска щампа отпред на момиче с рози. Долнището е изчистено в розов цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук Пр..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Детска, памучна пижама Еднорог на Комтекс. Горнището е в жълт цвят със сладурска щампа отпред на цветен Еднорог и дъга по цялата предна част. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детск..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Детска, памучна пижама с Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят. Възможна е ва..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама Кученце пилот на Комтекс в цвят мента. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените.  Материя 100% памук.Произход Българи&n..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с мече на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Цвета е син.  Материя 100% памук.Произход България ..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама от памучна материя. Свободна и удобна кройка за спокоен сън и лесно обличане.  За размерите вижте таблицата под описанието. Цвета е свежо син на горната част и тъмносин на долнището. Материя 100% памук.Произход България размер в см ..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Детска, памучна пижама с Мече с дълъг ръкав на Комтекс в  жълт цвят. Има изобразена щампа отпред на мече с Луна. Пижамата е изработена е 100% памук  Произход Българияразмер в см8692Дължина горница от рамото3638Ширина подмишници2627Дължина долница от талията2628Ширина долница не разпън..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижамка в нежен жълт цвят и принт на Мечо Пух и приятели. Материята е тънка и много комфортна, има ластик на талията и на ластични маншети на крачолите, свободна и удобна кройка. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят на пижамата /долнище и ръкави/ в сравнение с този на снимкат..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Детска пижама с дълъг ръкав  Спайдермен на Комтекс. Пижамата е изработена от много мека и комфортна памучна материя. Горнището е принт на Спайдермен отпред в червен цвят. Долнището е с умерено свободна и много удобна кройка в тъмносин цвят. Има маншети на крачолите и ластик на талията. Мат..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Детска пижама с дълъг ръкав  Among us на Комтекс. Пижамата е изработена от много мека и комфортна памучна материя. Има принт на Among us, горнището е в светлосин цвят. Долнището в тъмносиньо с умерено свободна и много удобна кройка. Има маншети на крачолите и ластик на талията. Материя 100..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама Пони на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възможна е вариация в нюанс..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Пижамата е изработена от памучна материя, подходяща за предстоящия пролетен сезон. Горната част е със свободна кройка и апликация на любими герои. Долната част е с ластик на талията и широк на крачолите. Цвета е свежо синьо. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят на пижамата /долнище и ръкави..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с любими герои на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Цвета е син.  Материя 100% памук.*Може да има про..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с Маша и Мечока на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред на любимите герой . Долнището е изчистено  в цикламен цвят, с ластик на талията и ластичен маншет на крачолите.  Материя 10..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Памучна пижама на Комтекс със сладурска щампа отпред на цветен Еднорог и дъга по цялата предна част. Долнището е изчистено в цикламен цвят с ластик на талията и ластични маншети на крачолите. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук Произход Бъ..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с Мини на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен цвят. Възможна е вар..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Памучна пижама на Комтекс със сладурска щампа отпред на кученце. Кройката е широка и свободна, много комфортна за отличен детски сън. Материя 100% памук Произход България размер в см 122 128 134 Дължина  от рамото 54 57..
18.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с любими герои на децата Пес патрул на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените.  Материя 100% памук.Прои..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Памучна, детска пижама Мини и приятели..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с любими герои на момиченцата Елза и Ана на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възмож..
14.90лв.
Производител: Комтекс
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав Еднорог на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикламен ц..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Ватирана, детска памучна пижама с дълъг ръкав Динозаври на Комтекс. Горнището е в син цвят и има щампирано изображене на динозаври по цялата предна част на горнището. Долнището е с много удобна кройка, изчистено в син цвят.  Материя 100%  памук с фина вата/мъх от вътрешната стран..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Ватирана, детска пижама с дълъг ръкав  Анна и Елза на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна, памучна материя. Горната част е в основен цикламен цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият цикла..
16.90лв.
Производител: Комтекс
Ватирана, детска, памучна пижама с дълъг ръкав Butterbean  на Комтекс. Пижамата е изработена от плътна памучна материя с фина вата/мъх от вътрешната страна. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и..
16.90лв.

Показани са 1 до 24 от 68 (3 страници)