Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 79лв. Пазарувай

Комтекс

Производител: Комтекс
Детска лятна пижама с принт на джип на Комтекс. Тънка памучна материя, удобна кройка. Материя 100% памукПроизход БългарияРазмер в см122128134Дължина  от рамото555759Дължина подмишници384044Дължина  панталон от талията384042Ширина талия без разтягане242527..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Пижама с къс ръкав на Комтекс с чаровен принт на мече Пижамата е изработена от тънка памучна материя, подходяща за предстоящия пролетен и летен сезон.  Материя 100% памук.Произход Българияразмер в см8692Дължина горница от рамото3638Ширина подмишници2627Дължина долница от талията2628Ши..
9.90лв.
Производител: Комтекс
Детска лятна пижама с къс ръкав на Комтекс в розов и цикламен цвят. Има красив принт на пеперуди отпред и много комфортна свободна кройка. Материя 100% памукПроизход БългарияРазмери см122128134Дължина блузка535557Ширина подмишници384042Дължина долница353638Ширина талия232425..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Пижама на Комтекс с принт на Соник. Горната част е в наситен син цвят със свободна кройка. Долната част е с ластик на талията и много удобна кройка също в синьо. Материя 100% памук. Произход България размер в см98104110116Дължина блузка от рамото40444851Ширина подмишници30323437Д..
10.50лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама изработена от памучна материя, подходяща за сезон пролет/есен. Свободна и комфортна кройка с ластични маншети - за лесно обличане и спокоен сън. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят на пижамата /долнище и ръкави/ в сравнение с този на снимката, но не и на картинката от..
11.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с любими герои на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Цвета е нежно розово. Възможна е вариация в нюанса на основния ц..
9.90лв.
Производител: Комтекс
Детска пижама с къс ръкав на КомТекс с принт на любими герои от Пес патрул. Кройката е свободна и много комфортна. Материя 100% памук. Произход България Размер в см 98 104 110 116 Дължина блузка от ..
10.50лв.
Производител: Комтекс
Детска пижама с дълъг ръкав на Комтекс за по-големи момчета. Пижамата е изработена от много мека и комфортна памучна материя . Има принт с любими герои от  "Brawl stars" , а комбинацията от светлосин  и тъмносин цвят я прави много елегантна. Кройката е умерено свободна и много удобна. Има маншети на..
13.90лв.
Производител: Комтекс
Детска ватирана зимна пижама на Комтекс в синьо и принт на любими герои от "Колите". Свободна и удобна кройка за спокоен сън, ластик на талията и крачолите. Материя 100% памук с фина вата мъх от вътрешната страна, подходяща за студените зимни месеци. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят на ..
13.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с понита на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Цвета е розов. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят на пижама..
11.90лв.
Производител: Комтекс
Детска пижама с къс ръкав на КомТекс с принт на Анна и Елза в розов цвят. Кройката е свободна и много комфортна. Материя 100% памук. Произход България размер в см 98 104 110 116 Дължина блузка от рамото 40 43 48 52 Ширина под..
10.50лв.
Производител: Комтекс
Детска пижама с къс ръкав на КомТекс с принт на кученце йорки, горната част е в розов цвят, а долната в цикламен цвят. Кройката е свободна и много комфортна. Материя 100% памук. Произход България..
13.50лв.
Производител: Комтекс
Пижамата е изработена от памучна материя, подходяща за предстоящия пролетен сезон. Горната част е със свободна кройка и апликация на любими герои. Долната част е с ластик на талията и широк на крачолите. Цвета е свежо синьо. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят на пижамата /долнище и ръкави..
11.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама със сладко Мишле на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е е със свободна кройка и чудесна апликация отпред. Долнището е изчистено с ластик на талията и ластичен маншет на глезените. Цвета е розов. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят н..
11.90лв.
Производител: Комтекс
Детска Пижама с къс ръкав на КомТекс с принт на герои от Blaze. Горната част е в син цвят, със свободна кройка. Долната част е с ластик на талията и много удобна кройка и е съшо в син цвят. Материя 100% памук. Произход България размер в см 98 104 110 116 ..
10.50лв.
Производител: Комтекс
Детска Пижама с къс ръкав на КомТекс с принт на Спайдърмен. Горната част е в син цвят, със свободна кройка и принт на любимия герой. Долната част е с ластик на талията и много удобна кройка и е също в син цвят. Материя 100% памук. Произход България размер в см 9..
10.50лв.
Производител: Комтекс
Детска пижама с дълъг ръкав на Комтекс за по-големи момчета. Пижамата е изработена от много мека и комфортна памучна материя. Има принт с любими герои от  "Fortnite", а комбинацията от светлосин и тъмносин цвят я прави много елегантна. Кройката е умерено свободна и много удобна. Има маншети на ръкав..
13.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с любими герои на момиченцата Елза и Ана на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен розов цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият розов цвят. Възмож..
11.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с Мики Маус на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен син цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият син цвят. Възможна е вариация в нюанса на основни..
11.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с любимия герой Спайдърмен от тънка памучна материя. Свободна и удобна кройка за спокоен сън и лесно обличане. Размерите са УГОЛЕМЕНИ - вижте таблицата под описанието. Цвета е свежо син на горната част и тъмносин на долнището. Материя 100% памук.Произход България ..
13.90лв.
Производител: Комтекс
Детска памучна пижама с Джордж от "Peppa Pg" на Комтекс. Пижамата е изработена от тънка памучна материя. Горната част е в основен син цвят със свободна кройка и чудесна апликация отпред . Долнището е изчистено с ластик на талията и  маншет на глезените в същият син цвят. Възможна е вариация в нюанса..
11.90лв.
Производител: Комтекс
Детска пижама на Комтекс в синьо и принт на любим герой. Свободна и удобна кройка за спокоен сън, ластик на талията и крачолите. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят на пижамата /долнище и ръкави/ в сравнение с този на снимката, но не и на картинката отпред. Материя 100% памукПроизход Б..
11.90лв.
Производител: Комтекс
Детска ватирана зимна пижама на Комтекс в синьо и принт на любими герои от Пламъчко. Свободна и удобна кройка за спокоен сън, ластик на талията и крачолите. Материя 100% памук с фина вата мъх от вътрешната страна, подходяща за студените зимни месеци. Възможна е вариация в нюанса на основния цвят на ..
13.90лв.

Показани са 1 до 24 от 39 (2 страници)