Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Севтекс

Производител: Севтекс
 Финоватиран клин Барбарони на Севтекс в лилав цвят. Еластичен, удобен и практичен модел за носене всеки ден. Има щампа на единия крачол. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Произход България Размери см 98 104 110 ..
18.50лв.
Производител: Севтекс
 Финоватиран клин Барбарони на Севтекс в тъмносин цвят. Еластичен, удобен и практичен модел за носене всеки ден. Има щампа на единия крачол. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Произход България Размери см 98 104 11..
18.50лв.
Производител: Севтекс
Финоватирана детска блузка Барбарони на Севтекс в жълт цвят. Блузата е с много комфортна, права кройка. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Материя 90% памук и 5% еластан Произход България Размери см 98 104 110 ..
21.50лв.
Производител: Севтекс
Финоватирана детска блузка Барбарони на Севтекс в розов цвят. Блузата е издължена в задната си част. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Материя 90% памук и 5% еластан Произход България Размери см 98 104 110 ..
21.50лв.
Производител: Севтекс
Финоватиран детски спортен панталон-долнище Спайдермен на Севтекс. Панталоните са в цвят графит и щампа на единия крачол отстрани със Спайдермен. Имат ластичен колан на талията и ластични маншети на крачолите. Моделът е отличен като кройка и визия и позволява съчетаването му със спортни дрехи. ..
20.90лв.
Производител: Севтекс
Финоватиран детски спортен панталон-долнище Спайдермен на Севтекс. Панталоните са в тъмносин цвят и щампа на единия крачол отстрани със Спайдермен. Имат ластичен колан на талията и ластични маншети на крачолите. Моделът е отличен като кройка и визия и позволява съчетаването му със спортни дрехи..
20.90лв.
Производител: Севтекс
Финоватирана детска блуза с дълъг ръкав на Севтекс в сив цвят. Има права кройка и щампа на Спайдермен отпред. Отличен модел за комбинация с всякакви дрешки през есента и зимата. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна Произход България Размери см ..
19.90лв.
Производител: Севтекс
Финоватиран детски комплект Always funday на Севтекс. Блузката е комбинация от син, сив и тъмносин цвят с надпис отпред.  Долнището е в основен тъмносин цвят, с ластични маншети на крачолите и ластик на талията и много удобна кройка. Има деликатни надписи на единия крачол.Материя памук и еласта..
49.50лв.
Производител: Севтекс
Финоватиран детски комплект Always funday на Севтекс. Блузката е комбинация от червен, сив и тъмносин цвят с надпис отпред.  Долнището е в основен тъмносин цвят, с ластични маншети на крачолите и ластик на талията и много удобна кройка. Има деликатни надписи на единия крачол.Материя памук и ела..
49.50лв.
Производител: Севтекс
Финоватирана детска блуза с дълъг ръкав на Севтекс в цвят петрол. Има права кройка и щампа на Соник отпред. Отличен модел за комбинация с всякакви дрешки през есента и зимата. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна Произход България Размери см ..
19.90лв.
Производител: Севтекс
Финоватирана детска блуза с дълъг ръкав на Севтекс в тъмносин цвят. Има права кройка и щампа на Соник отпред. Отличен модел за комбинация с всякакви дрешки през есента и зимата. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна Произход България Размери см ..
19.90лв.
Производител: Севтекс
 Финоватиран клин с Мини на Севтекс в тъмносин цвят. Еластичен, удобен и практичен модел за носене всеки ден. Има щампа на единия крачол с Мини. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Произход България Размер в см 86 92 98 ..
16.50лв.
Производител: Севтекс
 Финоватиран клин с Мини на Севтекс в цвят малина. Еластичен, удобен и практичен модел за носене всеки ден. Има щампа на единия крачол с Мини. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Произход България Размер в см 86 92 98 ..
16.50лв.
Производител: Севтекс
 Финоватиран клин с Мини на Севтекс в розов цвят. Еластичен, удобен и практичен модел за носене всеки ден. Има щампа на единия крачол с Мини. Материя памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна. Произход България Размер в см 86 92 98 ..
16.50лв.
Производител: Севтекс
Детска блузка с дълъг ръкав Мики Скейт  на Севтекс в жълт цвят. Има апликация на любим герой на децата Мики . С права кройка, много удобна, плътна и е подходяща за всеки ден. Материя 90% памук и 10% еластан Произход България Размери см 98 104 11..
18.90лв.
Производител: Севтекс
Детска блузка с дълъг ръкав Мики Скейт  на Севтекс в син цвят. Има апликация на любим герой на децата Мики . С права кройка, много удобна, плътна и е подходяща за всеки ден. Материя 90% памук и 10% еластан Произход България Размери см 98 104 110..
18.90лв.
Производител: Севтекс
Детски, финоватиран комплект с Еднорог на Севтекс за момичета. Горната част е блуза-туника в розов цвя със щампа на Еднорог. Долната част е клин в тъмносин цвят. Материята е памук и еластан с фина вата мъх от вътрешната страна за по студените дни. Произход България Размери см ..
38.50лв.
Производител: Севтекс
Детска блузка с дълъг ръкав с Чейс на Севтекс в сив цвят. Има апликация на любим герой на децата от Пес Птрул. С права кройка, много удобна и е подходяща за всеки ден. Материя 90% памук и 10% еластан Произход България Размери см869298104110116Дължина блузка394142444547Ширина подмишници28303131..
15.90лв.
Производител: Севтекс
Детска блузка с дълъг ръкав с Чейс на Севтекс в син цвят. Има апликация на любим герой на децата от Пес Птрул. С права кройка, много удобна, плътна и е подходяща за всеки ден. Материя 90% памук и 10% еластан Произход България Размери см 86 92 98 104 110 116 ..
15.90лв.
Производител: Севтекс
Детски памучен елек Животни в син цвят на Севтекс. Има цип по средата, с удобна кройка. Отлична връхна дрешка за всеки сезон в допълнение към другото облекло. Материя памук и еластан Размер в см 86 92 98 104 110 116 Дължина  от рамото 35 ..
19.90лв.
Производител: Севтекс
Детски памучен елек Животни в сив цвят на Севтекс. Има цип по средата, с удобна кройка. Отлична връхна дрешка за всеки сезон в допълнение към другото облекло. Материя памук и еластан Размер в см 86 92 98 104 110 116 Дължина  от рамото 35 ..
19.90лв.
Производител: Севтекс
Детски спортен екип с качулка за момче на Севтекс. Горнището е в основен сив цвят с цип и с качулка. Има джобове от двете страни над талията. Долнището е в сив цвят , изчистено с много удобна, права кройка. Има ластик на талията и 2 джоба отстрани. Отличен комплект за всеки ден. Произход България..
54.90лв.
Производител: Севтекс
Детски спортен екип за момиче с цип в сив и розов цвят на Севтекс. Горнището е в сив цвят и розови елементи с цип по средата и качулка. Има ластични машети в долната си част и на ръкавите. Долнището също е в сив цвят с розови ленти отстрани. Има 2 джоба, ластик на талията и на крачолите.  Отлич..
54.90лв.
Производител: Севтекс
Детски, памучен комплект на Севтекс. Блузата е в основен цвят графит с надпис отпред и ластични маншети на ръкавите, врата и на долната част. Долнището е в същият цвят графит с ластични маншети на талията и на крачолите и черни ленти от вътрешната страна на крачола. Има 2 джоба отстрани.  Отлич..
48.90лв.

Показани са 1 до 24 от 288 (12 страници)

Превърнете и най-обикновения ден в незабравимо изживяване с БГ Дрешки. Ние вярваме, че нашите деца заслужават най-доброто качество и свободата да се движат комфортно през целия ден. Затова в тази категория сме щастливи да Ви представим още един български производител – Севтекс. Брандът е специализиран в производството на детски дрешки за момичета и момчета от 2 до 12 години. Дизайнерите на фирмата залагат не само на най-новите модни тенденции в детската мода, но и на любимите цветове и анимации на децата. Материалите са лично избрани от екипа на Севтекс. Всеки един от тях е съобразен не само със сезона, но и с нежната детска кожа. Затова Ви гарантираме, че избирайки детските дрешки на Севтекс, Вие залагате на най-доброто качество и стил. Поръчайте избраните модели през сайта ни или на телефон: 0878 188 477.