Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 89лв. Пазарувай

Венера

Производител: Венера
Бебешко гащеризонче  за момченце  Мечо Пух на Венера в свеж цвят мента. Има сладурска щампа отпред на любими герои. Закопчава се с тик-так копчета на рамото и вътрешната част на крачолчетата. Материя 100% памукРазмер в см   56  62  68  74Дължина от рамото..
14.90лв.
Производител: Венера
Бебешко гащеризонче  за момченце Мики на Венера в сив цвят. Има сладурска щампа отпред. Закопчава се с тик-так копчета на рамото и вътрешната част на крачолчетата. Материя 100% памукРазмер в см   56  62  68  74Дължина от рамото   4144  46  ..
14.90лв.
Производител: Венера
Бебешко гащеризонче  за момченце Мики и Плуто на Венера в свеж светлосин цвят. Има сладурска щампа отпред. Закопчава се с тик-так копчета на рамото и вътрешната част на крачолчетата. Материя 100% памукРазмер в см   56  62  68  74Дължина от рамото   4..
14.90лв.
Производител: Венера
Детска пижама Game  с къс ръкав и остро деколте на Венера за момчета. Пижамата е изработена от много мека и комфортна памучна материя . Горната част е в син цвят с принт на конзола за игри. Долната част е изчистена в тъмносин цвят. Кройката е умерено свободна и много удобна. Материя 1..
19.90лв.
Производител: Венера
Детска блузка с къс ръкав с Мини на Венера в красив, свеж, розов цвят и щампа на Мини, като еднорог. Има права и леко вталена кройка. Материя 100% памук.Произход България Размери см 104 110 116 122 Дължина блузка ..
9.90лв.
Производител: Венера
Блузка с къс ръкав на Венера в красив, свеж, лилав цвят и щампа на герои от Замръзналото кралство - Елза, Ана и Олаф. Има права и леко вталена кройка. Материя 100% памук.Произход България Размери см 104 110 116 122 128 ..
9.90лв.
Производител: Венера
Детска пижама с къс ръкав и остро деколте на Венера за момчета с Пес Патрул. Пижамата е изработена от много мека и комфортна памучна материя . Има принт с любими герои на децата, а комбинацията от бял и цвят графит я прави много елегантна. Кройката е умерено свободна и много удобна. Има маншети..
14.90лв.
Производител: Венера
Висококачествени детски боксерки в тъмносиньо, светлосиньо, графит или сиво на Венера. Боксерките са с широк ластик и надпис на талията. Меки и с удобна кройка те ще дадат максимален комфорт при ежедневно носене. Материя 90 % памук и 10 % ликра.Произход България..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс с мече на Венера в бял цвят със син кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на меченце отпред . На ръкавите и на гръбчето има сини точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук.Произход България ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят със син кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на мече отпред . На ръкавите и на гръбчето има сини точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук.Произход България  ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят със зелен кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на кученце отпред . На ръкавите и на гръбчето има зелени точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук.Произход България  ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят със сив кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на панда отпред . На ръкавите и на гръбчето има сиви точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук.Произход България  ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с розов кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на кученце отпред . На ръкавите и на гръбчето има розови точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук.Произход България  ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с лилав кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на панда отпред . На ръкавите и гръбчето има лилави точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук.Произход България  ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс Мече на Венера в бял цвят с жълт кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на мече отпред . На ръкавите и гръбчето има жълти точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук.Произход България  ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с розов кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на мече отпред . На ръкавите и гръбчето има розови точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук.Произход България  ..
6.90лв.
Производител: Венера
Детска пижама  Brawl stars с къс ръкав и остро деколте на Венера за момчета. Пижамата е изработена от много мека и комфортна памучна материя . Горната част е в цвят тюркоаз с принт с любимите герои. Долната част е изчистена в цвят графит. Кройката е умерено свободна и много удобна. Материя..
19.90лв.
Производител: Венера
Детска пижама  Brawl stars с къс ръкав и остро деколте на Венера за момчета. Пижамата е изработена от много мека и комфортна памучна материя . Горната част е в син цвят с принт с любимите герои. Долната част е изчистена в тъмносин цвят. Кройката е умерено свободна и много удобна. Материя 1..
19.90лв.
Производител: Венера
Боди с къс ръкав от фин памучен рипс на Венера в сив цвят. Моделът е със закопчаване на рамото и на дъното. Удобно и практично боди за самостоятелно ползване през топли сезони или за обличане под други дрешки през хладните сезони. Материя 100% памук.Произход България..
6.50лв.
Производител: Венера
Боди с къс ръкав от фин памучен рипс на Венера в пастелено жълт цвят. Моделът е със закопчаване на рамото и на дъното. Удобно и практично боди за самостоятелно ползване през топли сезони или за обличане под други дрешки през хладните сезони. Материя 100% памук.Произход България..
6.50лв.
Производител: Венера
Боди с къс ръкав от фин памучен рипс на Венера в цвят тюркоаз. Моделът е със закопчаване на рамото и на дъното. Удобно и практично боди за самостоятелно ползване през топли сезони или за обличане под други дрешки през хладните сезони. Материя 100% памук.Произход България..
6.50лв.
Производител: Венера
Боди с къс ръкав от фин памучен рипс на Венера в цвят праскова. Моделът е със закопчаване на рамото и на дъното. Удобно и практично боди за самостоятелно ползване през топли сезони или за обличане под други дрешки през хладните сезони. Материя 100% памук.Произход България..
6.50лв.
Производител: Венера
Боди с къс ръкав от фин памучен рипс на Венера в жълт цвят. Моделът е със закопчаване на рамото и на дъното. Удобно и практично боди за самостоятелно ползване през топли сезони или за обличане под други дрешки през хладните сезони. Материя 100% памук.Произход България..
6.50лв.
Производител: Венера
Боди с къс ръкав от фин памучен рипс на Венера в розов цвят. Моделът е със закопчаване на рамото и на дъното. Удобно и практично боди за самостоятелно ползване през топли сезони или за обличане под други дрешки през хладните сезони. Материя 100% памук.Произход България..
6.50лв.

Показани са 1 до 24 от 110 (5 страници)