Facebook pixel на БГ дрешки
Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Венера

Производител: Венера
*ЦЕНАТА Е ЗА 1 БРОЙБял потник на Венера от фин памучен рипс с доказано качество на марката. Много практичен и удобен с отлична материя 100% памук Произход България Размер в см 92 98 104 110 116 122 128 134 146 Дължина от рамото 42 ..
5.50лв.
Производител: Венера
Детски комплект бельо за момиче Do all the thing на Венера. Потникът е със щампа отпред на фея в цвят праскова , бикините са в същият цвят с удобна кройка. Материя памук и еластан. Произход България Размер в см 104 110 116 122 ..
10.90лв.
Производител: Венера
Детски комплект бельо за момиче Do all the thing на Венера. Потникът е със щампа отпред на сладко кученце в основен розов цвят , бикините са в същият цвят с удобна кройка. Материя памук и еластан. Произход България Размер в см 104 110 116 ..
10.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди-потник с Дейзи от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант в цвят праскова. Бодито е със щампа на Дейзи отпред. Закопчаването е на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 68 74 ..
7.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди-потник за момиче Мини от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант в розов цвят . Бодито е със щампа на Мини отпред. Закопчаването е на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 68 74 ..
7.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди-потник за момиче Мечо Пух от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант в жълт цвят . Бодито е със щампа на Мечо Пух и Прасчо отпред. Закопчаването е на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 68 ..
7.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди-потник Мечо Пух от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант в сив цвят . Бодито е със щампа на Мечо Пух отпред. Закопчаването е на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 68 74 80 ..
7.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди-потник Мики Маус от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант в син цвят . Бодито е със щампа на Мики Маус отпред. Закопчаването е на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 68 74 8..
7.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди-потник Симба от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант цвят тюркоаз. Бодито е със щампа на Симба отпред. Закопчаването е на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 68 74 80 ..
7.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с лилав кант на точки. Бодито е с къс ръкав и има точки по цялата си дължина. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с розов кант на точки. Бодито е с къс ръкав и има точки по цялата си дължина. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант цвят мента на точки. Бодито е с къс ръкав и има точки по цялата си дължина. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант сив цвят на точки. Бодито е с къс ръкав и има точки по цялата си дължина. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант син цвят на точки. Бодито е с къс ръкав и има точки по цялата си дължина. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с кант цвят тюркоаз на точки. Бодито е с къс ръкав и има точки по цялата си дължина. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 ..
6.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с лилав кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на панда отпред . На ръкавите и гръбчето има лилави точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  ..
8.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с розов кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на кученце отпред . На ръкавите и на гръбчето има розови точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  ..
8.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс на Венера в бял цвят с розов кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на мече отпред . На ръкавите и гръбчето има розови точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  ..
8.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс Мече на Венера в бял цвят с жълт кант. Бодито е с къс ръкав и има сладурски принт на мече отпред . На ръкавите и гръбчето има жълти точки. Закопчаването е на рамената и на дъното с тик-так копченца. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  ..
8.90лв.
Производител: Венера
*ЦЕНАТА Е ЗА 1 БРОЙЦветни потници на Венера от фин памучен рипс с доказано качество на марката в светлосин , син,  сив и цвят мента, тюркоаз и тъмносин цвят. Много практичен и удобен с отлична материя 100% памук Произход България Размер в см98104110116122Дължина от рамото43454749,551Ширина..
5.90лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс с Туити, на Венера. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурски принт на Мики Маус . Закопчаването е на рамото с тик так копченца и на дъното. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 68 74 ..
9.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс с Том и Джери, на Венера. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурски принт на Мики Маус . Закопчаването е на рамото с тик так копченца и на дъното. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 68 7..
9.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс с Пони0, на Венера. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурски принт на Мики Маус . Закопчаването е на рамото с тик так копченца и на дъното. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 68 74 ..
9.50лв.
Производител: Венера
Бебешко боди от фин памучен рипс с момиченце, на Венера. Бодито е с дълъг ръкав и има сладурски принт на Мики Маус . Закопчаването е на рамото с тик так копченца и на дъното. Материята е фин рипс , 100% памук. Произход България  Размери см 62 68 74 ..
9.50лв.

Показани са 1 до 24 от 102 (5 страници)

Всеки ден е подходящ момент, за да добавите много вълшебство в света на Вашите деца.

Ние от БГ Дрешки сме щастливи, че можем да Ви помогнем да изберете най-качествените български детски дрешки за тях. Представяме Ви един от най-харесваните български производители, а именно – Венера.

Фирма Венера Лукс ЕООД е създадена през далечната 1995 година с една цел – да внесе много цвят и удобство в ежедневието на нашите деца. Тя е специализирана в производството на бебешко и детско бельо, пижими и бодита. Фирмата допълва асортимента си и с интересни модели дрешки – комплекти и блузки.

Най-голямото предимство на детското бельо и пижами на Венера е, че са произведени със специално подбрани за целта материали. Екипът на фирмата лично подбира материи, подходящи за нежната бебешка и детска кожа.

Изберете любимите си продукти и ги поръчайте още сега от тази категория или се свържете с нас на телефон: 0878 188 477.