Меню
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 99лв. Пазарувай

Рокли и поли

Производител: Севтекс
Налични размери:
Красива, детска рокличка с едно рамо от Севтекс . Роклята е в свеж жълт цвят  , в горната част е с  едното рамо от едната страна  и тънки  презрамки от другата. Има кокетни къдри, разкроява се по дължина и завършва с красиви шарени цветя и сини пеперуди . Отличен, ежедневен модел..
21.90лв. 24.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Красива, детска рокличка с едно рамо от Севтекс . Роклята е в нежен розов цвят  , в горната част е с  едното рамо от едната страна  и тънки  презрамки от другата. Има кокетни къдри, разкроява се по дължина и завършва с красиви шарени цветя и сини пеперуди . Отличен, ежедневен мод..
21.90лв. 24.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Елегантна детска рокля с къс ръкав и принт на Цветя на Светли. Частта над талията е в нежен цвят пудра с красиво, пришита панделка в десен на цветя . Частта под талията е разкроена в нежен принт на цветя в същият нежен цвят пудра с фин  розов тюл отгоре. Отличен модел за специален повод . Матер..
19.90лв. 24.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Елегантна детска рокля с къс ръкав и принт на Цветя на Светли. Частта над талията е в нежен цвят пудра с красиво, пришита панделка в десен на цветя . Частта под талията е разкроена в нежен принт на цветя върху бял цвят с фин  розов тюл отгоре. Отличен модел за специален повод . Материя памук и ..
19.90лв. 24.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Красива детска рокля на Rach в жълт цвят с тюл на зездички. Отпред има принт с надписи , разкроява се кокетни тюлени плисета на звездички. Моделът е спортно-елегантен, подходящ за всеки ден. Материя памук и еластан . Високо качество, произведено в България. Размер в см 104 ..
15.90лв. 29.90лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Красива детска рокля на Rach в цвят корал и тюл на зездички. Отпред има принт с надписи , разкроява се кокетни тюлени плисета на звездички. Моделът е спортно-елегантен, подходящ за всеки ден. Материя памук и еластан . Високо качество, произведено в България. Размер в см 104 ..
15.90лв. 29.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска лятна рокля с Блуи на Светли. Изработена е от памучна материя с еластан и щампа на любими герои от филмчето Блуи . Роклята е изцяло в цвят пудра , завършва с красив набор . Подходяща, както за специален повод, така и за всекидневна игра в парка.Материята е 95% памук и 5% еластанПроизход Бълга..
20.50лв. 25.50лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска лятна рокля със Скай и Еверест на Светли. Изработена е от памучна материя с еластан и щампа на любими герои от Пес Патрул отпред. Роклята е изцяло в розов цвят под талията завършва с красив набор . Подходяща, както за специален повод, така и за всекидневна игра в парка.Материята е 95% памук и..
19.90лв. 23.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска лятна рокля със Скай и Еверест на Светли. Изработена е от памучна материя с еластан и щампа на любими герои от Пес Патрул отпред. Роклята е изцяло в жълт цвят и завършва  красив набор . Подходяща, както за специален повод, така и за всекидневна игра в парка.Материята е 95% памук и 5% ела..
19.90лв. 23.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Детска лятна рокля със Скай и Еверест с тюл на Светли. Изработена е от памучна материя с еластан и щампа на любими герои от Пес Патрул отпред. Роклята е изцяло в цвят пудра и завършва с набор от нежен тюл и подплата. Подходяща, както за специален повод, така и за всекидневна игра в парка.Материята е..
17.90лв. 23.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Елегантна детска рокля с къс ръкав и принт на Цветя на Светли. Частта над талията е в нежен жълт цвят с красиво, пришита панделка в десен на цветя . Частта под талията е разкроена в нежен принт на цветя с фин  жълт тюл отгоре. Отличен модел за специален повод . Материя памук и еластан. Произ..
19.90лв. 24.90лв.
Производител: Светли
Налични размери:
Елегантна детска рокля с къс ръкав и принт на Цветя на Светли. Частта над талията е в нежен розов цвят с красиво, пришита панделка в десен на цветя . Частта под талията е разкроена в нежен принт на цветя с фин  розов тюл отгоре. Отличен модел за специален повод . Материя памук и еластан. Про..
19.90лв. 24.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Красива детска рокличка на Севтекс с принт на любимата Мини. Роклята е стилизирана в две части като частта над талията е едноцветна в тъмносин цвят, а частта под талията е с принт на чаровната Мини. Отличен забележителен ежедневен модел за малки госпожици. Материя памук и еластан Произход Българи..
14.90лв. 23.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детска рокля с къс ръкав и аксесоар, кокетна чанта на Севтекс. Роклята е разкроена под талията,  в свеж цвят пудра с красива щампа отпред и с къдри на раменете .Има кокетен аксесоар / чантичка в същият свеж цвят с щампа на цветя.Роклята е подходяща, както за специален повод, така и за всекиднев..
23.90лв. 28.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детска рокля с къс ръкав и аксесоар кокетна чанта на Севтекс. Роклята е разкроена под талията,  в свеж цвят мента с красива щампа отпред и с къдри на раменете .Има кокетен аксесоар / чантичка в същият свеж цвят с щампа на цветя.Роклята е подходяща, както за специален повод, така и за всекидневн..
23.90лв. 28.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детска рокля с къс ръкав и цветен тюл на два пласта  Еднорог на Севтекс. Частта над талията е в розов цвят със щампа на красив Еднорог. Долната част под талията се разкроява в нежен тюл в  два цвята розов и цвят мента.  Подходяща, както за специален повод, така и за всекидневна игра в..
29.90лв. 40.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Красива рокличка за сезон пролет - лято с принт на сладко момиче на Севтекс. Изработена е от памучна материя с еластан , горната част е в нежен цвят пудра  долната част завършва с набор от нежен, розов тюл и памучна, тюлена подплата. Подходяща, както за специален повод, така и за всекидневна иг..
19.50лв. 27.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Детска рокля с къс ръкав и тюл Мече на Севтекс. Частта над талията е в бонбонено розов цвят сщампа на мече с букет отпред. Долната част под талията се разкроява в нежен тюл в  светло розов бонбонен цвят.  Подходяща, както за специален повод, така и за всекидневна игра в парка.  Матери..
19.90лв. 28.50лв.
Производител: Мариела
Налични размери:
Прекрасна детска рокля с къс ръкав с Анна и Елза на Мариела в розов цвят с панделка. Горната част на роклята е в розов цвят с къс ръкав и панделка отпред . Долната част се разкроява под талията в принт на любимите героини от Замръзналото краслтво Анна и Елза . Изработена от много фина и нежна м..
22.90лв. 32.90лв.
Производител: Мариела
Налични размери:
Прекрасна детска рокля с къс ръкав с Анна и Елза на Мариела в розов цвят с  дантела . Горната част на роклята е в розов цвят с къс ръкав и чаровни къдри върху тях , с щампа на любимите героини от Замръзналото Кралство. Долната част се разкроява под талията с красив и нежен воал от дантела...
25.90лв. 32.50лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Красива, детска рокличка с Блуи на Севтекс . Роклята е в свеж оранжев цвят , частта под талията е разкроена. Отличен, ежедневен модел за малки госпожици. Материя памук и еластан Произход БългарияРазмер в см              &n..
19.90лв. 23.50лв.
Производител: Rach
Налични размери:
Красива детска рокля на Rach в бял и цвят мента. Отпред има принт на маргаритки в цвят мента   а надолу кокетни плисета в същият нежен цвят. Моделът е спортно-елегантен, подходящ за всеки ден. Материя памук и еластан - фин рипс. Високо качество, произведено в България. раз..
22.80лв. 28.50лв.
Производител: Морисмо
Налични размери:
Сладурска моряшка рокличка на Морисмо със сваляща се яка, разкрояване в края и щампа делфинче. Материя 100% памукПроизход България Размери см 80 86 92 98 104 110 116 Дължина рокля 45 ..
11.90лв. 14.90лв.
Производител: Севтекс
Налични размери:
Красива, детска рокличка с апликация на Стич от Севтекс . Роклята е в нежен цвят пудра  , частта под талията е разкроена. Отличен, ежедневен модел за малки госпожици. Материя памук и еластан Произход България Размер в см         &nbs..
18.90лв. 23.50лв.

Показани са 1 до 24 от 69 (3 страници)

Ние от БГ дрешки винаги Ви предлагаме най-интересните модели детски дрешки. Съобразяваме се с Вашите желания за детски дрешки, но освен това се водим и от собствения си усет за мода и красота. Затова винаги избираме най-добрите модели детски дрешки и залагаме на възможно най-качествените материи. Така избирайки нашите детски дрешки, детски рокли и поли, Вашата принцеса ще бъде още по-прекрасна и облечена в красота и комфорт.

 

Детските рокли и поли са най-очарователните детски дрешки за всяко момиченце. Още от раждането си, малки госпожици са орисани да бъдат нежни и забележителни. Именно затова детските дрешки трябва да отразяват тази красота. А нима всичко това не се подчертава най-добре с една прекрасна детска рокля или пола?

 

Затова тази категория отново е посветена на детските дрешки и по-специално на детските рокли и поли. Запленени от магията на детските дрешки, детските рокли и поли, ние създадохме новата ни колекция. В нея отново Ви предоставя голям избор от официални и ежедневни детски рокли и поли. Вариантите са разнообразни - с къс или дълъг ръкав, от памучна или синтетична материя като всички зависи от повода и предпочитанията Ви.

 

Ако детето Ви се нуждае от ежедневни детски дрешки за училище или игра, то те трябва да са с удобна и свободна кройка. Изберете детски рокли и поли, които да не ограничават движенията. Материята на детски рокли и поли трябва да е от 100% памук или памук и еластан.

 

Официалните детски рокли и поли и детски дрешки обикновено се изработват от синтетични материи или смесено от памук и синтетика. Производителите често предпочитат платове с блясък и тъкани платове,тюл или шифон, които подчертават разкоша на официалните детски дрешки, детски рокли и поли. Те не само правят детето да изглежда като кукла, но и създават търсения обем на детските рокли и поли. Тюлът например се слага в края на детските рокли и поли, независимо от плътността и сезона. Докато шифонът се използва за летни нежни ефирни детските рокли и поли.